HRVATSKA MODA

Sjajna moda koja će oduševiti sve one koji vole spoj modernog i tradicionalnog!

Novi domaći brend ne prestaje oduševljavati odličnim modnim pričama!

Nije nikakva tajna da domaća dizajnerska scena obiluje zanimljivim kreativcima čiji nas rad neprestano inspirira i potiče na konzumiranje nešto drugačijih i posebnijih modnih kombinacija koje odišu individualnošću. Relativno noviji hrvatski brend Sommarena već nas je osvojio drugačijim pristupom i filozofijom koja ne podliježe trendu, a najnovija kolekcija to još jednom i dokazuje.

Sommarena je hrvatski brend iza kojeg stoje Karla Ljubičić i Ana Jurjević, akademska kiparica i diplomirana kostimografkinja koje su svoju ljubav prema modi i dizajnu pretočile u divnu ideju koja počiva na modnoj održivosti, kreativnosti i prije svega autentičnosti. Najnovija kolekcija koju su dizajnerice predstavile snimljena je na prekrasnim Tulovim gredama, velebitskom lokalitetu koji je smješten tik uz makadamsku cestu koja je nekoć povezivala Dalmaciju i Liku, pa tako i ostale dijelove Lijepe naše. Upravo je lokacija u kombinaciji s odjevnim predmetima svojevrsni hommage tradiciji, nekim prošlim vremenima i korijenima koji su vješto ukomponirani u moderno dizajnersko viđenje.

Već na prvi pogled ova divna kolekcija da naslutiti kako je riječ o promišljenoj ideji s konkretnim komadima koji koketiraju s različitim vremenskim epohama pritom tvoreći unificiranu cjelinu kao stvorenu za sve odvažne i samouvjerene žene koje vole modnu igru u okvirima nešto pomaknutije klasike. Stoga, pronalazite li se u opisu, predlažemo da detaljnije zavirite u ponudu jer ne sumnjamo da ćete pronaći sjajne komade te svoju garderobu, ali i stil nadopuniti odličnim modelima čiji rok trajanja ne jenjava.

Foto: Bernarda Murn i Goran Pećanac
Modeli: Tena Bašić, Ida Antunović (Relatum/Talia)
Objavljeno: 29.09.2020. u 14:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p