HRVATSKA MODA

Sjećate se poznatog srca koji je krasio zagrebačku fasadu? Sada možete kupiti majicu s njegovim motivom!

Odlična inicijativa za pomoć pogođenim područjima!

U trenutcima katastrofe koju su napravili nemili potresi, osim konkretne pomoći i djelovanja, prijeko su potrebni i mali znakovi pažnje koji su tu da nas podsjete kako nismo sami i da se izazovne situacije poput ove mogu sagledati s nešto drugačije strane. Sigurni smo da se svi sjećate divnog srca na jednoj od zagrebačkih fasada koje je postavljeno netom nakon potresa u 3. mjesecu? E pa sada to isto srce možete nositi kao motiv na majici i pomoći prikupiti donacije za pogođena područja središnje Hrvatske.

Teški grafiti ovog puta stoje iza jedna vrlo jednostavne, ali poprilično posebne i drugačije akcije prikupljanja pomoći za unesrećene od potresa u središnjoj Hrvatskoj. Naime, jednostavna bijela majica kratkih rukava s crvenim srcem umjetnice Voona Design dostupna je za kupnju, a sav prihod bit će doniran u dobrotvorne svrhe. Sav novac ide provjerenoj Udruzi Glas poduzetnika koja će prikupljenim sredstvima pomoći građanima Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta da obnove svoje stambene objekte. Udruga će transparentno objavljivati tijek donacija kao i račune koji će potvrditi u što su se donirana sredstva uložila.– stoji u Instagram objavi Teških grafita.

Cijena ove majice iznosi 100 kn, a simboličnog imena „Srce banovine“ potiče nas da već danas kupimo i ponosno nosimo ovaj poseban komad koji ima priču, svrhu i podsjeća da sada više nego ikad moramo biti ujedinjeni i pomoći onima kojima je to sada najpotrebnije.

Majicu možete naručiti putem sljedećeg linka ili na Instagram profilu!

Foto: Instgaram
Objavljeno: 08.01.2021. u 11:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p