HRVATSKA MODA

Snažne žene Ivana Alduka

Kampanja koja prati kolekciju proljeće/ljeto 2015.
ALDUK 
Poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk pripremio je za sezonu proljeće/ljeto 2015. jednu posebnu modnu priču. Kreativna, moderna, ženstvena i dizajnerski upečatljiva ALDUK kolekcija i kampanja naziva ALPHANISTA naglasak stavlja upravo na modernu, uspješnu ženu koja ima moć utjecaja na okolinu i društvo, a onda i na izbor vlastitog modnog stila.

ALPHANISTA, značenja "self-made alpha female”, kolekcija se sastoji od kratkih, koktel, večernjih haljina, svečanih toaleta namjenjenih crvenom tepihu te od suknji i ručno vezenih majica. Kolorit je raznovrsan i proteže se od crne, tamno plave i tirkizne do boje ciklame, puder i svijetlo roze. Uz neizostavanu čipku, materijali koji su korišteni su viskoza, pamuk, til, rips, neopren i drugi. Detalji od čipke, ručnog veza, kombiniranja tkanina i stvaranja posebnih tekstura te štrasa su kombinacije koje daju specifičan i unikatan prizvuk cijeloj kolekciji.
 
Nova kolekcija laska ženskom tijelu, pomiruje modne trendove i moj dizajnerski rukopis s klasičnom siluetom koja prati linije tijela i naglašava ono najbolje na njemu ”, izjavio je Ivan Alduk.
  
ALDUK
 
"Ova kolekcija je odraz mojih klijentica i njihova stava prema modi, a osim stilskog nastavka na prethodne kolekcije donosi mnogo kreativnih osvježenja. Izuzetno je vizualno i modno jaka, upečatljiva, ali opet vrlo nosiva, funkcionalna i ženstvena. Koloritom i modelima raznovrsna kolekcija koja će, vjerujem, izazvati pozitivne rekacije mojih vjernih, ali i novih klijentica dostupna je u našem showroomu u centru Zagreba, te na web stranici alduk.hr," objasnio nam je dizajner.
 
ALDUK
 
Izrazito atraktivna i jaka modna kampanja snimljena je u Themelia studiju te ALDUK showroomu dok je fotografiju u svoje ruke uzeo talentirani Franjo Matković kojemu je ovo prva ALDUK kampanja. U ulozi modela našle su se djevojke iz agencija Talia model - Nives Vinčić i Lucana Mirko, a frizura i make-up djelo su stalnog tima - Keune Akademije i Mihaele Dodić.
 
ALDUK 
ALDUK 
ALDUK 
ALDUK 
ALDUK
Objavljeno: 04.05.2015. u 08:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p