HRVATSKA MODA

Nova SOPAR kampanja inspirirana prirodom i divljinom

Nova kampanja sestara Šopar
Pod nazivom "INTO THE WILD" , sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić predstavile su nam svoju novu SOPAR kampanju za ljeto 2019. Inspirirana snažnim i uspješnim ženama, fotografkinja Karmen Poznić odvodi nas na egzotično putovanje u divljinu približavajući nam njihovo zajedništvo, prijateljstvo, snagu i spokoj.

Poput pravog girl banda, sestre Šopar zajedno sa mladim nadama modelinga Laurom Kvartuc te Midikenovom uzdanicom Klarom Perica, utjelovile su SOPAR ženu koju dizajnerice zamišljaju kao samopouzdanu, elegantnu, odlučnu ,vedrog duha te s dozom nježnosti i naivnosti. Kolekcijom se prožima svila te ručni rad po kojem su sestre prepoznatljive. Udobni pidžama kroj, lepršave ljetne haljine, pastelne boje, kvalitetni materijali u kombinaciji s ručnim radom te prekrasnim ambientom Jockey konjičkog kluba u Zagrebu dobitna su kombinacija za predstavljanje ideje o njihovoj heroini.

Za šminku je zaslužna Dajana Pajkić, frizure je napravila Helena Blatančić iz salona Teuta, a za nokte se pobrinula Lana Jelenek iz salona Nokteraj. Nova kolekcija dostupna je na službenim stranicama brenda te u Belle Époque Storeu u rovinjskom Grand Park hotelu i u Bellevue hotelu u Malom Lošinju.

Foto: Karmen Poznić
Objavljeno: 09.05.2019. u 10:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p