HRVATSKA MODA

Spellbound: božićna bajka Borisa Pavlina

Kratki film kao najava nove kolekcije

Boris Pavlin

Nakon niza prepoznatljivih fotografskih kampanja, ovoga Božića Boris Pavlin najavljuje novu kolekciju na potpuno drugačiji način. Zamijenivši fotoaparat kamerom, Pavlin je ispričao božićnu priču o ljepoti i snovima koja gledatelje uvlači u neki drugi svijet – svijet magije i bajki. 

"Bilo je to sasvim drugačije iskustvo od snimanja klasičnih kampanja. Kontrolirani, gotovo intimni uvjeti u kojima nastaju fotografije bili su zamijenjeni kreativnim kaosom u kojem je u svakom trenu na setu jurilo dvadesetak ljudi. Samo snimanje za tih nekoliko minuta trajalo je preko dvadeset sati, a pred i post-produkcija mjesecima”, izjavio je Boris Pavlin povodom predstavljanja filma.


Spellbound je nastao u režiji Barbare Vekarić i u produkciji MOTION-a. Ines Nezirović transformirala je tvorničke hale napuštenog Gredelja u mjesto gdje se događa čarolija, a Pavlinove princeze utjelovile su mlade hrvatske glumice Fani Solomun, Iskra Jirsak, Erna Rudnicki, Lucija Batur, Darija Gabric, Sara Simic te Ana Klaudija Stilinovic.

Za fotografiju zaslužan je Filip Tot, a za specijalne efekte majstor vfx-a Tom Vujnović. Glazbu potpisuje Vinko Borčić, a za montažu je bila zadužena Monika Drahotuski. Frizure je izradila Maja Misirić za atelier Monet, make-up Bianka Zugelj, dok je Mario Nokaj iz Lapidariuma osmislio je i izradio unikatne komade nakita za svaku predstavljenu haljinu, zaokružujući tako cijelu priču.

Objavljeno: 14.12.2016. u 12:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p