HRVATSKA MODA

SPIRU - TEIN

Celebrity diet konačno na hrvatskom tržištu!

SPIRU-TEIN je najprodavaniji i uvjerljivo najukusniji dijetni obrok u Americi koji dolazi iz tvornice vodećeg svjetskog proizvođača vitamina, Natural Organics. Natural Organics ime je tvornice koja proizvodi Nature's Plus proizvode. Već 20 godina prisutan na svjetskom tržištu, toliko popularan SPIRU-TEIN gotovo da je postao brand za sebe. Sadrži 100% dnevnih potreba vitamina, bogatstvo minerala, 0% masti, proteine. Svojom dokazanom kvalitetom i zaista nezaboravnim okusom SPIRU-TEIN nema prave konkurencije. A u svojim dijetama redovito ga spominje i popularna televizijska zvijezda Oprah Winfrey.

SPIRU-TEIN je visokoproteinski shake koji osim proteina u sebi sadrži i sve blagodati povrća i voća i to u samo 99 kalorija. Sastojcima i okusom dostojno zamjenjuje uobičajen obrok. Savršeno funkcionalan obrok s vlaknima, probavnim enzimima, antioksidansima i spirulinom. Savršen je za light dijetu siromašnu ugljikohidratima. Nevjerojatno je ukusan. SPIRU-TEIN nudi bogat, kremast, niskokaloričan i nezaboravan osjećaj. Milijunima potrošača pomogao je da postignu željenu težinu, sportašima vraćao energiju, a zaboravnima i zaposlenima mijenjao ručak i/ili večeru. SPIRU-TEIN ujedno može poslužiti i kao ukusan zamjenski obrok za osobe na redukcijskoj dijeti, i sportaše nakon napornog treninga, i vegetarijance i pothranjene, i nadoknadu propuštenog obroka. SPIRU-TEIN trenutno je dostupan s okusom čokolade, a uskoro na tržište dolaze i novi okusi.

Spiru-Tein od čokolade dostupan je u 3 pakiranja - Small vrećici za 1obrok, Medium pakiranju za 17 obroka i Large pakiranju za 34 obroka. Za svečanu premijeru SPIRU-TEIN kao premium proizvoda i novog, zdravog načina mršavljenja odabran je modni događaj - NIVEA Cro-a-Porter.

Objavljeno: 15.10.2008. u 13:31

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p