HRVATSKA MODA

Split dobio još jedan ekskluzivni dućan

Vodeća hrvatska modna kuća RIO RIJEKA otvorila novi flagship store

Vodeća hrvatska modna kuća u proizvodnji muških i ženskih odijela, sakoa, hlača i kaputa, RIO RIJEKA, otvorila je svoj ekskluzivni flagship store u samom centru Splita i time zaokružila listu od jedanaest vlastitih dućana u Hrvatskoj. Jedinstvena modna kuća sa tradicijom duljom od 60 godina uspješno spaja tehnologiju i kreativnost kada je riječ o dizajniranju bezvremenskih odijela i sakoa.

RIO RIJEKA posebno se odlikuje izborom i tradicionalnim načinom obrade te pripreme najboljih materijala slavnih svjetskih proizvođača kao što su Ermenegildo Zegna i Loro Piana. O modnom i tehničkom legitimitetu ove modne kuće svjedoči činjenica kako RIO RIJEKA već godinama pruža usluge šivanja i proizvodnje za slavne protagoniste svjetske modne scene: kuće D&G, Pal Zileri, Emporio Armani i CK.

Unutar modne kuće ezgistiraju linije Classic, Ego, Cerimonia i Club Hand-Made. Posebna snaga i adut koji dodatno demonstrira kvalitetu kuće RIO RIJEKA svakako je „hand made" usluga šivanja odijela po mjeri, neizostavni ritual za gospodu koji je proslavio kultni londonski Savile Row. Sukladno želji i individualnom izboru klijenta, majstori iz ateljea RIO RIJEKE osobno uzimaju mjere i dostavljaju odijelo na željenu adresu. Na taj način svaki klijent može posjedovati „vječni unikat" u formi poslovnog ili svečanog odijela koje će nositi njegov potpis.

Osim „hand-made" odijela linije kao što je EGO predstavljaju kolekciju ležernog ali promišljenog stila odijevanja na granici poslovnog i casual dok posljednjih nekoliko sezona ova modna kuća poseban fokus usmjerava prema ženskoj liniji RIO koju potpisuje jedan od najpriznatijih domaćih modnih prvaka senzualnog i kreativnog odijevanja: Zoran Mrvoš.

Uz Zorana Mrvoša svoje vizionarske ideje u suradnji sa RIO RIJEKOM predstaviti će i poznati hrvatski dizajner Ivica Klarić koji se proslavio sa svojim neodoljivim pret-a-porter kolekcijama, uvijek na granici urbanog i klasičnog. Uz sve navedene linije, splitski flagship store u ponudi će imati i kreacije Zorana Mrvoša i Ivice Klarića za RIO RIJEKU.

Otvorenje splitskog dućana RIO RIJEKE posjetili su: Čedo Martinić, Joško Čagalj Jole i Nada Šurjak.

Objavljeno: 29.10.2010. u 14:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p