HRVATSKA MODA

Splitske ulice vole dizajn Ane Bogdan

Sonja Dvornik za AnaBo.
AnaBo.  
Nakon nastupa na zadnjem Bipa FASHION.HR-u i nedavno održanoj Monturi u Dioklecijanovim podrumima mlada se dizajnerica Ana Bogdan željela čim više približiti splitskoj publici budući da je upravo Split grad u kojem živi i radi.
 
Kao produžetak na tu kolekciju inspiriranu velikim slikarom Miroom, Ana je dizajnirala majice s motivima Splita koji su ručno oslikani u prepoznatljivom stilu kolekcije, a prati ih slogan- 'Split is always a good idea'. Rađene su u tri verzije- T-shirt, crop top i top s resama, a motivi su splitska riva, Grgur Ninski i Peristil.
 
"Ideja za editorijal s majicama i kolekcijom 'Metamorphosis' na lokacijama poput splitske rive, Prokurativa i Peristila nametnula se sama po sebi, a za takav projekt nije bilo bolje osobe za suradnju od Sonje Dvornik, poznate splitske streetstyle fotografkinje," govori Ana povodom izbacivanja kampanje te dodaje: "Surađivati sa Sonjom bilo je predivno iskustvo jer osim što je snimanje određeno vrlo profesionalno, Sonja je i jako pristupačna osoba pa je sve proteklo u veseloj i opuštenoj atmosferi. Nadam se da će se majice svidjeti i Splićankama ali i svima ostalima, a sudeći po početnom interesu mislim da će ovo biti uspješan projekt."
 
AnaBO. 
AnaBo. 
AnaBo. 
AnaBo. 
AnaBo.
 
AnaBo. 
AnaBo. 
AnaBo. 
AnaBo. 
AnaBo. 
Foto: Sonja Dvornik
Objavljeno: 16.06.2015. u 09:50
Tagovi: ana bogdan

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p