HRVATSKA MODA

Spoj umjetnosti i dizajna kao inspiracija za novu kolekciju nakita poznatog domaćeg brenda

Divni komadi nakita u prepoznatljivom Amaranthine ruhu

U vremenima kada su dodir i taktilna osjetila upravo ono sto nas ironično najviše razdvaja, nakit je taj koji stvara most između dodira i umjetnosti. Svakom novom kolekcijom, novom kampanjom brend Amaranthine donosi autentičan dizajn u koji je utkana “ljepota na dodir”. 

Nakit je oduvijek bio simbol pripadanja, simbol sreće, a brend Amaranthine i njegov dizajner Mario Malnar ovom kolekcijom pričaju nam snažnu priču o umjetnosti utkanu u dizajn narukvica kao zaštitnom znaku njegovog rada. Upravo priču o dodiru fotografijom je ispričala jedna od ponajboljih fotografkinja mlađe generacije Karla Jurić koja je svojim autentičnim pristupom prikazala dizajnerovu viziju kroz dodir, snagu, ljubav i pripadanje.

Priča o liniji nakita Amaranthine nazvanom po istoimenom brendu počinje sa sedam elemenata umjetnosti: linijom, bojom, volumenom, plohom, teksturom, prostorom i točkom. Svih sedam pojedinačno ili zajedno ugrađeni su u naš dizajn, svaki komad nakita ima svoju priču, a na vama je pronaći svoju. Raznolikost elemenata - ručno izrađeni srebrni elementi, poludragi kamen, šarene svilene i baršunaste trakice, različiti čvorovi, kopče i unikatna izrada - čine svaku narukvicu jedinstvenom. Ne postoje dvije identične, baš kao što ne postoje ni dvije iste osobe.

Održivost i etičnost u radu, kvaliteta materijala, te lokalna proizvodnja stvorena s ljubavlju ono je što čini baš sve komade Amaranthine nakita prepoznatljivim, a njihove divne kreacije možete pratiti i naručiti na njihovoj službenoj stranici, Facebooku i Instagramu.

Foto: Karla Jurić
Model: Lucija Rukavina
Objavljeno: 04.06.2020. u 10:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p