HRVATSKA MODA

Spoj mode i tehnologije na reviji Ivice Klarića

Poznati dizajner zatvorio BIPA FASHION.HR
 
Revija poznatog dizajnera Ivice Klarića pod pokroviteljstvom Samsunga zatvorila je još jedan BIPA FASHION.HR spojivši modu i tehnologiju na inovativan način. Suradnja Samsunga i IK studia traje već nekoliko sezona, a posljednji dan BIPA FASHION.HR-a obilježila je prava virtualna revolucija u svijetu mode.

Ivica Klarić, dizajner kojeg obožava muška publika kojima je posebno drag zbog vrhunski krojenih odijela i košulja, ove se sezone odmaknuo u nešto drugačijem, opuštenijem smjeru te svoju novu kolekciju namijenio svakodnevnim prilikama. I dalje su, jasno, u centru pozornosti moderni krojevi i vrhunski materijali te pedantni pristup detaljima no ovoga je puta Klarić pozornost usmjerio na dnevnu modu koju čine izvrsne muške jakne i kaputi, a na pisti su se našle i traperice i majice idealne da budu dijelom odjevnih kombinacija modernog muškarca.
  
 
 
 
Paleta boja i dalje je u standardnom Klarićevom tonu pa prevladava crna uz maslinasto zelenu, sivu i smeđu – koje ionako čine omiljene boje većine muškaraca. Nakon nove kolekcije IK studio bi se vrlo lako mogao pronaći na listi omiljenih modnih adresa, ne samo kad su odijela u pitanju već i nosiva, svakodnevna odjeća u kojoj će se svaki muškarac osjećati ugodno.
  
 
 
 
 
 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
 
Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 20.03.2016. u 11:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p