HRVATSKA MODA

Spoj s prirodom u novoj Yuniku kolekciji

Lidija Pihler inspirirana plemenima

Yuniku

Povezati se sa suncem, zemljom i vlastitom duhovnošću znanje je koje nasljedujemo još od starih plemena, ali koje smo prelako zaboravili. Lidija Pihler, osječka dizajnerica koja je lani proslavila 10 uspješnih godina vlastitog brenda YUNIKU, u svojoj posljednjoj kolekciji oslobađa nas od svakodnevnog užurbanog ritma i podsjeća na iskonske vrijednosti.

Geometrijskim motivima koji asociraju na trible ornamente, animalnim uzorcima i aplikacijama, te upotrebom palete zemljanih tonova YUNIKU donosi etno modnu priču uz dašak egzotike. Osim odjeće minimalističkih krojeva, YUNIKU predstavja i novu liniju autorskog asesoara nazvanu Yuniku by Ma, osmišljenog kako bi pojačao dojam i modernim ornamentima upotpunio lookove. S njima, duhovnost i kontakt s prirodom postaju ključni elementi u YUNIKU odjeći, što je vidljivo i u izboru materijala.

 
Novu YUNIKU kolekciju pronaći ćete na četiri adrese, i to u Osijeku, Dubrovniku, Zagrebu i Vinkovcima, a ovo novo širenje brenda Lidija Pihler obilježila je serijom fotografija koje potpisuju Irina and Matej Weddings, dok je MUA rad Jelene Jerković.
 
Yuniku 
 
 
 
 
 
Foto: Irina and Matej Weddings
Objavljeno: 08.08.2016. u 08:51
Tagovi: Yuniku, kampanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p