HRVATSKA MODA

State of Style – nova nezaobilazna modna adresa

Brojni poznati otkrili State of Style
State of Style
samom središtu Zagreba, u četvrtak, 16. veljače otvoren je novi concept store State of Style. Domaći dizajneri i brandovi te nekoliko popularnih inozemnih modnih imena sada su dostupni u neobično uređenom prostoru u Radićevoj ulici 12, kojeg su posjetili brojni zaljubljenici u modu i šarolike modne brendove. U ugodnom druženju jedinstvenu ponudu novog State of Style storea prvi su pogledali: Iva Šulentić, Petra Kurtela, Ana Maras Harmander, Nina Mia Čikeš, Lucija Lugomer, Tihana Harapin, Dorijan Klarić, Robert Sever i brojni drugi zaljubljenici u modu.

Klisab, Sonja Lamut, Rugsack, FAKE, Bomber, ABA, Papirflay, ATB by Antun Tin Brišar, Urban Watch i dva svjetski poznata streetwear brenda - Boy London i Black Boy Place samo su dio imena dostupnih u novootvorenom State of Styleu, koji s vremenom planira širiti svoj asortiman i hrvatskom tržištu ponuditi brojne nedostupne brendove.

State of Style
State of Style
„Boy London i Black Boy Place jedni su od najpoznatijih svjetskih streetwear brandova, koje nose i cijene svjetski poznate zvijezde kao što su Beyonce i Jay-Z. Željeli smo da se kvalitetnoj i odabranoj ponudi domaćih modnih imena priključe i ova dva modna branda i to po prvi puta na hrvatskom tržištu“, objasnili su svoju modnu priču Antun Tin Brišar i Andriana Gazić, mladi osnivači novog concept storea.

State of Style
Andriana Gazić i Antun Tin Brišar

Andriana Gazić i Antun Tin Brišar


Nova shopping destinacija bit će zasigurno omiljena među ljubiteljima mode jer se ponudom dva svjetska brenda urbane ulične odjeće izdvaja od svih ostalih concept storeova u Hrvatskoj, ali i regiji.

„Iako smo oduvijek pratili modnu inozemnu scenu, a pogotovo francusku, nismo htjeli pobjeći od izvrsne ponude domaćeg dizajna. Ekstravagantni kaputi, upečatljivi ruksaci, simpatične print majice i brojni drugi odjevni predmeti s hrvatskim potpisom zasigurno će osvojiti naše kupce“, dodali su.

State of style
State of style
State of style
Na novoj adresi, koja će se od sada upisati na svim modnim kartama, S.O.S. concept store otvorio je vrata za sve ljubitelje otkačenog stila i mode s upečatljivim potpisom kao i za sve obožavatelje modnih brendova koje su ponudili u svojoj novoj modnoj oazi.

Za uređenje jedinstvenog izloga, koji se savršeno uklopio u neobični interijer samog storea zaslužan je cvjetni brend Bloom.

U galeriji pogledajte tko je sve bio na otvorenju novog concept storea...
Objavljeno: 17.02.2017. u 10:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p