HRVATSKA MODA

State of Style unisex moda za prave trendsetere

Odlični streetwear komadi 

samom centru Zagreba, na adresi Radićeva 12, nedavno je osvanuo novi concept store State of Style, koji je u svom unikatno uređenom interijeru ugostio dizajnere kao što su KLISAB, Sonja Lamut, Rugsack, FAKE, Bomber, ABA, Papirflay, ATB by Antun Tin Brišar, Urban Watch te dva svjetski poznata streetwear brenda - Boy London i Black Boy Place. Mladi i ambiciozni dvojac, Andriana Gazić i Antun Tin Brišar, stvorili su kombinaciju najboljeg od domaćeg dizajna i stranih brendova te u centru grada uredili trgovinu koja je vrlo brzo nakon otvaranja privukla modnu publiku. 

Omiljen među mlađim zaljubljenicima u urbani i streetwear stil, S.O.S. je postao modna meka s ključnim trendovima kojima je glavna politika - unisex – stav da ne postoji razlika između muške i ženske odjeće, bez obzira kojeg kroja ili boje bila. Trend brisanja granica između ženske i muške odjeće, koji hrabro izmiče modnim pravilima polako se uvukao u svaki ormar. U skladu s tim „pomacima“ u svijetu mode, S.O.S.-ovci su selektirali brendove i za najzahtjevnije modne ukuse.

Romantične kreacije Sonje Lamut, avangardne kolekcije modnog dvojca KLISAB, Boy London kao jedan od najpoznatijih streetwear brendova kojeg nose Beyonce i Jay-Z, simpatične print majice, upečatljivi ruksaci brenda Rugsack ili statement satovi popularnog Urban Watcha samo su dio State of Style asortimana, koji će se s vremenom širiti i hrvatskom tržištu ponuditi brojne nedostupne brandove.

Objavljeno: 23.03.2017. u 09:53

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p