HRVATSKA MODA

Stigla je nova kampanja XD Xenia design

Nova modna poslastica poznatog brenda

xd  
jeku visokih temperatura, brend XD Xenia Design Ksenije Vrbanić svojom nam je novom kampanjom priuštio pravo osvježenje i odmor od mikro dužina koje nas gledaju iz svih kutaka grada. Kolekcija Spiring/Summer 2017 Asphalt Shades nastala je kao omaž prve XD kolekcije iz 1986. Igrom slučaja, tendencije trenda za slijedeću sezonu upravo su se uklopile i nadopunile osnovnu ideju. Retro je redizajniran. 

Uz pomoć novih tehnoloških dostignuća u tkaninama nastali su neobični amorfni oblici koji dozvoljavaju razne promjene osnovnog oblika. U isto vrijeme su nosivi i udobni. Crne asimetrične forme u jaknama, haljinama i suknjama nastavak su XD dimenzije za novu sezonu. Imperativ je donijeti svježinu, a zadržati prepoznatljiv potpis.
 
xd xenia design
Svaki komad ima priliku transformirati se za nekoliko drugačijih namjena. Gubi se razlika između dnevnog, casual ili večernjeg. Forme i konstrukcije iz sportskog streetweara prenijete su u couture. Iako su kolekcije odvojene u tri linije, image je naglašen upravo tim mix and match kombinacijama. Tkanine su prirodnih baza, kao lan, pamuk, svila, viskoza i u kontrastu s novim generacijama elastičnih poliestera. Novost je uvođenje jeansa u kolekciju u kombinaciji s 3D tkaninom.
 
XD Xenia Design 
XD Xenia Design 
Prvo predstavljanje kolekcije slijedi već 16. godinu za redom, 22. srpnja na The Galleryu u Dusseldorfu gdje će se održati i XD revija, a nastavlja se na svim relevantnim svjetskim sajmovima u Londonu, Parizu, New Yorku, Moskvi, Los Angelesu, San Mateu i Shanghaiu.

XD Xenia Design
 
XD Xenia Design 
XD Xenia Design 
XD Xenia Design 
XD Xenia Design 
XD Xenia Design 
XD 
XD 
XD 
Foto: Marko Grubišić
Model: Laura Bračun / Talia model
Make up: Simona Antonović
Objavljeno: 19.07.2016. u 13:52

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p