HRVATSKA MODA

Stigla je nova kolekcija ELFS tenisica!

Marijana Batinić i Luka Nižetić imaju nove najdraže trenisice
Marijana Batinić ELFS 
Početak rujna tradicionalno je obilježen priprema za novu modnu priču, koju će svatko od nas ispričati kroz nadolazeću sezonu. Sudeći po najavama, svi će pogledi biti zaustavljeni na nogama i leđima, za što su se pobrinuli vodeći svjetski brendovi, pripremivši nikada raznovrsniju ponudu tenisica i ruksaka.
 
Srećom, za domaće fashionist(ic)e nema straha – najbolji lifestyle i Back to School mix dostupan je u ShoeBeDo dućanima, koji su uz Adidas, Vans, Pepe Jeans, Skechers, Reebok na svoje police ekskluzivno i jedini u Hrvatskoj uvrstili i jedan od naomiljenijih domaćih brendova – ELFS.

Luka Nižetiž ELFS
Njihova nova kolekcija tenisica namijenjena mladima i svima onima koji se tako osjećaju, odiše pravom fashion sportskom elegancijom. Kolekcija se sastoji od različitih zabavnih šarenih tenisica sa zvijezdom u glavnoj ulozi, stoga će zasigurno podići svaku modnu kombinaciju.

Luka Nižetiž ELFS
Spoj ova dva hrvatska brenda ne čudi s obzirom da su upravo ShoeBeDo dućani sinonim za sve one koji žele biti drugačiji, a opet svoji, što je ujedno i nit vodilja omiljenog dvojca ELFS. Dokaz tome su i
zaštitna lica koja su odabrali za novu kampanju – Renata Sopek, Marijana Batinić i Luka Nižetić, koji sportsku eleganciju predstavljaju na najbolji mogući način.

Renata Sopek ELFS tenisice 
Renata Sopek ELFS
Osim ELFS tenisica, novost u najpopularnijem domaćem lifestyle storeu su i parfemi koji se, osim u njihovim dućanima, mogu kupiti i u DM prodavaonicama te na webshopu.

Modeli: Renata Sopek, Marijana Batinić, Luka Nižetić
Šminka: Žana Kožul
Kosa Marijana i Luka: Mario Vidaček za salon Vida Hairdressing
Kosa Renata: Salon Ruža
Stilist: Iva Gradišer
Fotografije: Danijel Galić
Objavljeno: 01.09.2016. u 12:54

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p