HRVATSKA MODA

Što je novoga na hrvatskim modnim blogovima?

Modni blogeri znaju što je bitno!

Vjerujemo kako i vi volite pročitati što razni modni zaljubljenici rade, misle te u čemu uživaju. Porcija blogerskih informacija, koju smo vam počeli servirati proteklog tjedna, ima važnu ulogu - približiti vam svijet „ljudi iz sjene" koji, kao i mi koji se profesionalno bavimo modom i modnom industrijom, nastoje izraziti svoj stav i komentar. Ovoga tjedna donosimo vam neke od informacija s ovih blogova koje će vas zasigurno oduševiti:

MAGGIEOFSTYLE.BLOGSPOT.COM,

GYPSYGARDENS.BLOGSPOT.COM,

NOSECONDGUESSES.BLOGSPOT.COM,

STYLEANDCOFFEE.COM;

Magdalena Balenović, koji stoji iza bloga MAGGIEOFSTYLE, posvetila je par redaka proslavi prvog rođendana jednog shopping centra koji je pritom okupio mnoga poznata lica među kojima su se (sudeći prema stilu) posebno istakle Lana Klingor i Maja Šuput. Osim što je pohodila ovu šoping meku kraj Zagreba, Magdalena se družila i na događanju FASHION NIGHT gdje je iz prve ruke mogla pogledati haljine Halston, ali i one mladog Ivana Alduka koji ju je oduševio svojom kreativnošću.

Kreativka koja stoji iza bloga ENCHANTED GARDENS, Matea Martek, odlučila je prezentirati svoj rock'n'roll stil u kojem se osjeća ugodno. Tamne nijanse, mnogo statement nakita, kao i ekstra porcija karaktera bili su dovoljni za obraćanje pažnje na ovu djevojku koja zasigurno zna što je dobar stil.

                                                      ENCHANTED GARDENS

Možda jedini (!?) modni bloger u Hrvatskoj, zanimljivi Nikola Grbin koji stoji iza bloga NOSECONDGUESSES, pohodio je reviju u klubu The Best na kojoj je predstavljena jesenska kolekcija marke Goldenpoint. Vrhunac večeri svakako je bila Nikolina Pišek koja je izmamila uzdahe muškog dijela publike.

Uz uvijek dotjeranu Nikolinu, Nikola je posvetio par rečenica i hrvatskom TopModelu kojima je izrazio mišljenje o kandidatkinjama dotične emisije. Što misli o Vanji Rupeni i favoritkinjama druge sezone TopModela, pročitajte na njegovom blogu.

                                                     Nikola Grbin

Tina i Lea Bačić, koje rade na blogu STYLE&COFFEE, među prvima su donijele fotke nove Tom Ford kolekcije za proljeće 2011 kojom su naprosto oduševljene. Jeste li vidjeli ovu glamuroznu kampanju?

                                                         Tom Ford SS2011

Marko Banjavčić

Photo: preuzete s navedenih blogova

 

 

 

 

 

 

Objavljeno: 17.11.2010. u 11:04
Tagovi: modni blog

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p