HRVATSKA MODA

Što je zajedničko Prostoru i Muzeju Ulične Umjetnosti?

Najzanimljiviji concept store predstavlja novu suradnju

Prostor u ime Muzeja Ulične Umjetnosti grada Zagreba poziva sve ulične umjetnike i one koji se tako osjećaju da se pridruže njihovom prvom projektu! Oslikavanje zida uzduž stare Branimirove ulice u Zagrebu bit će prvi projekt Muzeja ulične umjetnosti, koji nema fiksni prostor, radno vrijeme, stalne kustose, niti pompozna otvaranja. Pročelje zida Hrvatskih željeznica u Branimirovoj već je bilo oslikano - 1987. u povodu Univerzijade, te 1999. u sklopu akcije protiv droge. Novi murali izabrat će se na natječaju otvorenom do 12. travnja, a akcija oslikavanja održat će se od 10. do 14. svibnja. Muzej ulične umjetnosti je projekt urbanih intervencija koji ovise o naknadnim intervencijama, reakcijama građana, drugih autora ili službi za održavanje čistoće, a sve o natječaju možete saznati na njihovoj službenoj stranici  http://www.muu.com.hr/.

 

20569_279569668588_279537068588_3538058_4458416_n.jpg
Little Horse And Baby Beuys

Osim ovog zanimljivog projekta, u Prostoru vas očekuju brojne unikatne dizajnerske delicije od kojih ćemo izdvojiti brend Little Horse And Baby Beuys koji donosi dječju kolekciju odjeće, obuće & igračaka za modno osviještenu djecu i njihove roditelje koju potpisuju  Maja i Mejra Mujčić.  Tu su i Prstohvat/Rukotvorine, maštovito i ručno izrađeni unikatni modni dodaci od recikliranih materijala autorice Dare Pantelić! A trendseterice će posebno razveseliti informacija da je ljetna kolekcija najperspektivnije robne marke ROBA stigla na police i vješalice Prostora!

 

Nova kolekcija Danijele Štambuk, besprijekorno izrađene kožne torbe, pojasevi i platnene torbe tiskanih motiva umjetnice Tamare Štambuk, kolekcija ručno izrađenog unikatnog nakita kreativne slovenske autorice hrvatskog porijekla Neže Žehelj, prva serija nakita Marka Prpića i igračke Tratinchica samo su dio femonenalnih novosti koje se nalaze u Prostoru.

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 09.03.2010. u 23:55
Tagovi: Prostor, ROBA

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p