HRVATSKA MODA

Što se ovog vikenda nosilo na osječkim ulicama?

Odlične kombinacije na ulicama Osijeka

Toplo i sunčano vrijeme rane jeseni izmamilo je Osječanke i Osječane na gradske ulice pa su njihovim odjevnim kombinacijama još vladali neki tipično ljetni odjevni predmeti i modni dodaci.

Ekipa iz Portanova Fashion Incubatora, natjecanja za mlade i neafirmirane modne dizajnere, organizirala je još jedan osječki Street Style Scouting, a Osječani i Osječanke su opet dokazale kako itekako imaju stila. Tako smo tijekom vikenda na osječkim ulicama mogli vidjeti stylinge koji uključuju ljetne sandale u kombinaciji s kožnim jaknama, kratke traper hlačice i ljetne haljine, ali i gležnjače, balonere i traper jakne. Što se pak modnih dodataka tiče, Osječanke poprilično vole trend nošenja ruksaka, a izrazito su popularne i vrlo poderane traperice kao i kožne jakne u svim bojama. Osječani, s druge strane, vole ležeran casual stil, kao stvoren za opušteni vikend u gradu. 

Portanova Fashion Incubator koji će se održati 30. rujna i 1. listopada u trgovačkom centru Portanova u Osijeku. Na njemu će Robert Sever i Sonja Lamut, renomirani hrvatski dizajneri, proslaviti jubileje svojih brendova, a pet novih modnih snaga borit će se za titulu "Najbolji mladi dizajner by Perwoll" koja nosi nagradu od 10.000 kuna i pozivnicu na nadolazeći BIPA FASHION.HR.

Atmosferu s osječke špice potpisuje mladi fotograf Alen Večanin.T.L.
Foto: Alen Večanin
Objavljeno: 26.09.2016. u 11:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p