CELEB STYLE

Što su poznati odjenuli za drugu večer Bipa FASHION.HR-a?

Koje su stylinge odabrale zvijezde?

Drugu večer Bipa FASHION.HR-a obilježile su prezentacije i modni performansi četiri dizajnerska imena, koja su nastupila u sklopu novog programa CITY NEW NOW, a koji je predstavljen u predivnom prostoru Gliptoteke HAZU.

Nesvakidašnja modna izložba uvela je publiku u kreativni svijet stvaralaštva i omogućila im neposredan doživljaj mode. Nekonvencionalna forma izražavanja odlično se uklopila u modnu filozofiju dizajnerica Morane Krklec, Ivane Janjić, Marijane Cigić te dizajnera Marka Plukavca koji stoji iza modnog brenda Unaesthetik, a koji su publiku naveli na razmišljanje o različitim modnim konceptima. Bila je to uistinu jedinstvena modna večer u kojoj su uživali istinski obožavatelji mode: Kristina Šalinović, Nikolina Ristović, Mare Milin, Branka Donassy, Romano Decker, Dejan Kutić, Tihana Harapin Zalepugin, Zoran Aragović, Ivona Bevanda, Lana Puljić i mnogi drugi.

Nakon programa u Gliptoteci, tjedan mode nastavlja se svečanom dodjelom modne nagrade Ana Lendvaj u Muzeju suvremene umjetnosti, 19. ožujka, a od 21. do 24 ožujka na rasporedu su revije na grandioznoj pisti u sklopu paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, na kojoj će nastupiti najpoznatija imena modne scene: Ivica Skoko u suradnji s Perwollom, Robert Sever pod pokroviteljstvom brenda Lovables, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo pod pokroviteljstvom brenda Noelle, Marina Design, Klisab, Anthony Avangard, Price on Request, Twins u suradnji s CCC, Jelena Holec, te gosti iz Srbije i Bosne i Hercegovine Mates i Mateyaneira. Odmah nakon završetka tjedna mode, otvara se FASHION.HR pop up store, u suradnji s partnerom projekta City Centrom one koji će prvi put na ovaj način učiniti dizajnerske kolekcije dostupnijima publici, a u ponudi će se naći i neki od komada tek predstavljenih u sklopu Bipa FASHION.HR-a.

Tko je sve došao podržati koncept CITY NEW NOW pogledajte u galeriji:

Objavljeno: 17.03.2018. u 09:13

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p