HRVATSKA MODA

Storybook Salon & A'marie održali modni piknik

Zagrebački vrt kao kulisa revije


U
sklopu Storybook salona dizajnerica Anamarija Brkić predstavila je svoju novu jesen/zima 2016./17. kolekciju.

Zagrebački vrt u samom centru grada poslužio je kao kulisa ovog modnog piknika. Kako je priroda, šuma i njeno bogatstvo bila i osnovna inspiracija prilikom stvaranja nove kolekcije ovakav modni piknik izvrsno se uklopio u njenu modnu viziju. Inspirirani tradicionalnim prezentacijama s početka i iz polovice prošlog stoljeća, koje su zagrebački modisti organizirali u svojim salonima i stanovima, Storybook magazin održao je još jedan Storybook salon, koji je ovaj put predstavio ideje dizajnerice Anamarije Brkić.


Nova kolekcija brenda A'marie donosi novitete na više razina. Dizajnerica Anamarija Brkić uvijek je kreirala za žene koje vole biti drugačije, a ne nužno upadljive, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Materijali koje koristi te načini na koje ih spaja sa svojim prepoznatljivim pročišćenim krojevima doveli su do jednog novog dojma. U kolekciji za jesen/zimu 2017. A'marie je spojila ležernost i nevjerojatnu posvećenost detaljima. Tako primjerice jednu od glavnih uloga ima upečatljiv jacquard od kojeg su izrađeni volumenozni kaputi i ogrtači, zatim luksuzna Alpace vuna i pliš.


Za jesen/zimu 2017. brend A'marie najavljuje inovativan nakit s potpisom Si&Eter, izrađen od naočalnih leća, a za ovu suradnju donosi limitiranu kolekciju naušnica u obliku listova i tim oblikom iz prirode u potpunosti zaokružuje šumsku i novu toplu priču Anamarije Brkić.

Povodom predstavljanja ove kolekcije Anamarija Brkić lansira i ukrasne jastuke sa svojim potpisom. Njezina naklonjenost uređenju interijera nije novost te je svoj senzibiitet ovaj put preslikala na detalj za uređenje doma.Za jesen/zimu 2017. brend A'marie najavljuje suradnju sa modnim imenom s regionalne scene. Iza poznatog beogradskog brenda espadrila Mishka stoji dizajnerica Emilija Katić, koja izrađuje espadrile od prirodne kože s upečatljivom mašnom te su se svojim dizajnom idealno stopile s A'marie odjećom.
Foto: PR

Objavljeno: 21.09.2016. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p