HRVATSKA MODA

Story.hr započeo s radom

Story.hr predstavio novu multimedijalnu internetsku stranicu

Zagreb, 06. studeni - U skladu sa sloganom „Priča se nastavlja", danas je i službeno predstavljena nova, multimedijalna internetska stranica vodećeg celebrity magazina Story koja na adresi  www.story.hr u svojem konačnom obliku donosi video priloge domaćih i stranih zvijezda, ekskluzivne priče, fotografije, blogove poznatih  te okuplja fan clubove. 

  

Story.hr u svom finalnom obliku posjetiteljima donosi rubrike zvjezdani imenik i svijet, zabava, moda i ljepota te lifestyle koje okupljaju brojne članke, ekskluzivne fotografije i video materijale. Prije službenog predstavljanja stranice, na www.story.hr predstavio se projekt  'Najbolje od najboljeg'  koji je korisnicima prezentirao najutjecajnije hrvatske zvijezde iz bogate Storyjeve arhive. Izrazito zanimanje koje je projekt izazvao najbolje potvrđuju brojke od 25 000 jedinstvenih korisnika koji su u proteklih 28 dana posjetili Story.hr te više od 230 000 učitanih stranica.

Najvažniji životni trenuci hrvatskih zvijezda koje je Story pratio u tiskanom izdanju, sada se mogu pronaći i na internetskoj stranici koja kao novi medij posebnu pozornost usmjerava na aktualnost i zabavu. Širenje koncepta Story na internet logično je i opravdano, budući da ovaj brand uspješno funkcionira u devet europskih zemalja upravo zbog ekskluzivnih sadržaja i fotografija te zanimljivih i aktualnih članaka.

 

Službeno lansiranje stranice Story.hr predstavljeno je kreiranjem virtualnog celebrity svijeta u Second Lifeu, pa se tako i na samoj stranici nalazi virtualna zagrebačka „špica", odnosno izložba fotografija nekih od najpopularnijih hrvatskih zvijezda. Prezentiranje uspješnih brandova i projekata unutar Second Lifea kao najvećeg svjetskog virtualnog communitya jedan je od vodećih svjetskih trendova. Story.hr ovakvim načinom promocije želi posjetiteljima predstaviti moderan, multimedijalni koncept stranice koja će zahtijevati svakodnevnu interakciju. Službeno  puštanje u rad stranice Story.hr spaja virtualni i stvarni celebrity svijet s ciljem predstavljana naprednog i modernog koncepta kojeg Story.hr predstavlja.

Internetska promocija stranice www.story.hr odvijati će se na virtualnoj „špici" na Story.hr, gdje će sami posjetitelji - korisnici Second Lifea,  moći prisustvovati promociji stranice družeći se s virtualnim likovima inspiriranima hrvatskim celebrityima. Otvorenje simulacije prikladno nazvane ‘Celebrity island' na adresi http://slurl.com/secondlife/Celebrity%20island/64/82/25 je bilo sinoć u 21 sat, a posjetitelji Story.hr će o događaju biti izvješteni putem video priloga snimljenih na mjestu događanja.

Objavljeno: 07.11.2008. u 00:07
Tagovi: Story

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p