HRVATSKA MODA

Stvarne žene na reviji Martine Felje

Martina Felja na BIPA FASHION.HR-u
Martina Felja
 
Za nadolazeću reviju na najvećem modnom događanju BIPA FASHION.HR, koji traje od 17. do 21. ožujka na Zagrebačkom velesajmu, dizajnerica Martina Felja će predstaviti kolekciju za proljeće/ljeto 2015.. Za ovu reviju dizajnerica priprema jedno neobično iznenađenje. Naime, ovog puta će profesionalne manekenke na pisti zamijeniti njene klijentice!

"Došla sam na ovu ideju jer vjerujem da smo tokom godina uspjeli zadovoljiti želje i potrebe naših klijentica, tako da sam odlučila da upravo one prošeću pistom i dožive jedinstveno iskustvo - da postanu manekenke na jedan dan!“, objasnila je Martina,

U nastavku dizajnerica naglašava kako joj je uvijek želja usrećiti klijentice, dati sve od sebe da blistaju, a ovaj put im želi dati maksimum.
 
Martina Felja
„Upravo one će biti u centru pažnje i imat će glavnu ulogu na mojoj reviji. Svaka klijentica/manekenka bit će slobodna i svoja, što će dati dodatnu draž reviji, a neke od njih će ostvariti svoje maštarije iz djetinjstva! Klijentice će proći cijeli proces koji prolaze profesionalne manekenke: fitting, probe revije, frizuru, šminku, kratke izjave, kaotičnu atmosferu u backstageu, tremu pred izlazak na pistu i na kraju zasluženi pljesak publike tijekom defilea. Nikako nisam željela zakinuti profesionalne manekenke,ali ovaj puta sam željela dati priliku stvarnim ženama, koje i inače nose moje modele i vole moj stil, i sigurna sam da će one to s lakoćom i puno šarma odlično odraditi. Bit će to zasigurno jedna drugačija večer, prepuna uzbuđenja, treme, ali prije svega zabave i jednog nezaboravnog iskustva i sklapanje novih poznanstava i prijateljstva“,izjavila je Martina.

Revija Martine Felje na rasporedu je 19. ožujka na Zagrebačkom velesajmu s početkom u 20h.

Više o najvećem modnom događanju BIPA FASHION.HR-u doznajte ovdje.

Foto: Mateja Vrčković

Objavljeno: 11.03.2015. u 13:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p