HRVATSKA MODA

Stvarne žene nosile reviju Martine Felje

Dizajnerica otvorila treću večer BIPA FASHION.HR-a
Martina Felja 
Prezentacijom svoje nove kolekcije, dizajnerica Martina Felja otvorila je treću večer u nizu na pisti BIPA FASHION.HR-a priredivši publici nemalo iznenađenje.
 
Umjesto profesionalnih manekenki u Feljinim su ženstvenim kreacijama pistom prodefilirale djevojke iz susjedstva, Martinine vjerne klijentice, a ova lijepa i zbilja nesvakidašnja gesta malo koga je ostavila hladnim.
  Martina Felja
 
Postavivši na pijedestal upravo one radi kojih u konačnici radi i stvara, Felja je poslala pravu poruku. Na kraju krajeva, postoji li za jednog dizajnera itko bitniji od onoga tko njegov dizajn unosi u vlastitu svakodnevicu upravo zato što ga voli i cijeni? Čak i običan hod u visokim potpeticama s mrvicom vidljive treme činio se beskrajno simpatičnim.
 
Felja 
Felja je i ovog puta, u svom prepoznatljivom stilu, kolekciju sazdala od dominantno ženstvenog odjevnog komada – haljine koja se pojavljuje u varijantama od ležerne dnevne do sofisticiranije večernje.
  Martina Felja
 
Osim nekolicine prvih izlaza, dizajnerica je kolekciju provukla kroz pretežito nježne puderaste nijanse i čistu bijelu boju uz dodatak mašnica, printa koji krase leptiri i ruže te floralnih motiva koji se provlače u raznim varijacijama.
 
Felja 
 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
Objavljeno: 20.03.2015. u 08:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p