HRVATSKA MODA

Stylish kaputi s potpisom Manuele Lovrenčić

Nova vizuali domaćeg modnog brenda 

Nakon predstavljanja kolekcije „Metamorphosis“ na Cro A Porteru, modna dizajnerica Manuela Lovrenčić Kro pripremila je kampanju za svoj brend Fashion Disorder.

 
Igra mekih tekstura i slojeva, te preobrazbi klasičnih formi u rapsodiju detalja spajanjem boja i linija u kroju nit je vodilja u kolekciji u kojoj je naglasak stavljen na ogrtače i kapute od finog vunenog buklea i velura. Dinamična forma ručno šivanih detalja od vune koji daju posebnu mekoću i teksturu ogrtačima jedan su od ključnih faktora u dizajnericinom izražaju.
  
 
Dizajnerica rado obraća pažnju na detalje, smatrajući kako odjevni predmet treba imati priču oko cijele svoje osi. Oversize ogrtači i spajanje različitih tekstura u kroju daju dinamičan šarm jednostavnim krojevima koji se istiću svojom funkcionalnošću i baznom estetikom. Upravo zato je kolekcija ponijela naziv „Metamorphosis“ jer se bazne linje pomoću asimetričnih rezova i 3D detalja preobražuje u sasvim novu dimenziju.
 

Zaštitno lice kampanje su manekenka Lorena Tijan iz Talia Models i mlada osječanka Matea Vadilja koje se upravo zbog samog naziva kolekcije savršeno nadovezuju u ovoj modnoj priči. Osječki tim bio je zadužen za realizaciju kampanje; fotografkinja Joanna Paciorek dinamikom toplih i hladnih tonova dala ključni tuoch, za šminku je bila zadužena Valentina Roso, a frizuru Martina Vincer.
 
 
 
 
 
Objavljeno: 21.01.2016. u 14:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p