HRVATSKA MODA

Stylish komadi omiljenog domaćeg brenda koje jedva čekamo nositi u jesenskom periodu!

Power dressing kao vodeća ideja nove kolekcije popularnog dvojca KLISAB!

Power dressing možda najuspješnije sažima dojam koji ostavlja KLISAB kolekcija za aktualnu sezonu FALLFALLFOUR. Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić kreirali su odjeću muške forme koja, opisujući pritom žensku siluetu, evocira snagu i spremnost da se nju izrazi kroz odijevanje.

Naglašavajući struk remenjem i nabiranjem ili postavljajući akcente na tijelu metalnim piercinzima u odjeći, menswear krojevi u FALLFALLFOUR postali su ženstveni i odmjereno sugestivni. Dobro poznati klasični krojevi uzeti za ishodište preinačeni su u novu, skulpturalnu siluetu koja, prepoznatljivo za KLISAB, predlaže dominantan dizajn odjeće zadržavajući funkcionalnost garderobe kao prioritet. Iako slojeviti, stylinzi odišu jasnoćom dizajnerske ideje, postavljajući za njih tipičan minimalizam uz maksimalizam pojedinih elemenata kao volumen ili uzorak. Patchwork i tye die su tehnike primijenjene u dizajniranju materijala, a zato što je svaki komad oblikovan ručno, on je jedinstven.

FALLFALLFOUR odjeća je višesezonska, laka za nošenje i kombiniranje podjednako u aktualnoj i proljetnoj sezoni. Naglasak je na odijelima i balonerima, a uz haljine, suknje, košulje i bomberice, osvježenje u ponudi je nova veličina i nova boja pudera popularne KLISAB kožne torbe s metalnim lancem. Vuneni štofovi, pamučni keperi, popelini i jeans izabrani su najčešće u paleti zagasitih boja.

Foto: Petra Mrša
Kosa: Ante Pažanin za Alfaparf Milano
Make up: Tena Bašić za Estée Lauder
Styling: Ana Nikačević
Produkcija: Nikola Beban
Modeli: Lea T (Relatum Models) i Anja P
Asistentica snimanja: Hana Matić
Objavljeno: 28.09.2020. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p