HRVATSKA MODA

Stylish modni komadi koje želimo imati u svojoj kolekciji!

Sommarena ima novu kolekciju i mi smo oduševljeni!

Već odavno znamo da je domaća modna scena prepuna kreativnih pojedinaca koji nas iz sezone u sezonu iznenade sjajnim novim modnim pričama. No, ovog puta riječ je o modnom dvojcu za čije ste ime sigurno čuli jer domaći brend Sommarena tako dobro spaja klasiku s trendi estetikom i na taj način donosi unikatnu estetsku modnu viziju koja ne prolazi nezapaženo!

Brend Sommarena čine Karla Ljubičić i Ana Jurjević, prijateljice iz tinejdžerskih dana, a danas akademska kiparica i diplomirana kostimografkinja. Kod ovih dizajnerica istančano ‘oko za estetiku’ koje pomiruje modu s vizualnim umjetnostima, kreiralo je brend koji se izdvaja s nešto drugačijim, a opet vrlo nosivim komadima. Upravo zato ne čudi nas što su Sommarena odjevni predmeti jedni od najdražih kada govorimo o favoritima svih zaljubljenika u kvalitetan domaći dizajn.S obzirom na to da se i dalje nalazimo u poprilično izazovnim trenutcima života, a pogotovo radite li u kreativnoj industriji, dizajnerice nisu zaobišli pandemijski problemi što je rezultiralo s nešto dužom pauzom, ali sada je spremna nova zimska kolekcija za koju smo sigurni da će oduševiti na prvu.

Kolekcija imena „Soft Soil“ donosi nam pročišćene odjevne predmete koji koketiraju s poslovnim, ali i ležernim stilom. Naravno, lajtmotiv kolekcije su neutralne boje s izletima u pastelni kolorit, a dizajnerice ističu kako „Soft Soil“ kolekcija pod vlastitom težinom dolazi u svojevrsnu ravnotežu. “Kolekcija je nastala okupljajući sve dosadašnje krojeve koje smo htjele ispoštovati, dodjeljujući im novu osobnost pridruživanjem novih elemenata ili odabirom postojećih materijala kojima inicijalno nisu bili dodijeljeni. U ovoj kolekciji se kroz krojeve i materijale ogledaju naše prve dvije godine ili ‘sve svoje nosim sa sobom’ (dok mogu). U zemlji mirujemo i u zemlju i zemlji se vraćamo, govoreći - soft soil, očekujući ugodu tople zemlje. Iz hibernacije rastemo polako.”- ističu Karla i Ana

Ova kolekcija idealna je za svaku ženu koja je odvažna i voli eksperimentirati s modom te propitkivati nove forme koje ostaju u okvirima upečatljivog minimalizma, stoga pronalazite li sebe u ovom opisu, sa „Soft Soil“ kolekcijom nema greške!

Sve ostale detalje potražite na službenoj stranici brenda!

Foto: Zvonimir Ferina
Makeup: Tena Bašić
Model: Lucija Beden
Objavljeno: 15.11.2021. u 12:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p