HRVATSKA MODA

Suptilne vizualne neuobičajenosti u IO Diaryu Petre Mrše

Petra Mrša donosi vlastitu viziju inovativnosti i discipline u brendu IO Ivana Omazić

Petra Mrša

novom unosu u IO Diary, fotografkinja Petra Mrša predstavlja svoju osobnu viziju brenda IO Ivana Omazić.

"Kad gledam IO odjeću, u meni se bez racionaliziranja bude asocijacije: disciplina, inovativnost, drugačiji načini proizvodnje. Tako zamišljam i čitav proces od ideje do realizacije IO odjeće", kaže Mrša o ovoj suradnji i nastavlja: “Kao jedinstveni brend takve vrste u Hrvatskoj, htjeli smo da se i naš IO Diary vizualno izdvaja.”


Fotografije pokazuju monokromatske komade izdvojene iz recentne zimske i aktualne ljetne IO kolekcije, a styling je rad talentirane Mije Ventin. Dio autorskog tima diarya IO Petra Mrša još je riječki plesač suvremenog plesa Toni Flega koji je uzeo ulogu modela. “Sa svojim širinama i distiktivnim načinima rada i razmišljanja, Mia i Toni bili su idealni suradnici za realizaciu ove ideje. Oboje odjeću koriste svjesno u izražavanju ideja, a modnu fotografiju sagledavaju drukčije od prodajne i marketinške djelatnosti”, dodaje Mrša.


Sve fotografije iz diarya IO Petra Mrša pogledajte na mrežnoj adresi www.ioivanaomazic.com gdje je zimska kolekcija dostupna uz sezonski popust od 40%.

IO Diary zanimljiv je projekt međunarodno renomirane hrvatske dizajnerice i njezinog brenda IO Ivana Omazić. IO Diary funkcionira kao platforma za umjetnike različitih medija. Kreativnica se pruža potpuna sloboda da kroz vlastito i originalno viđenje brenda pokažu svoj rad i izraze vlastitu osobnost.

Foto: Petra Mrša

Objavljeno: 27.01.2017. u 14:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p