HRVATSKA MODA

Tajnovita eNVy room zabava s Tatjanom Jurić

TV voditeljica kao zvijezda kampanje modnog dvojca
envy room 
eNVy room vas novom kampanjom vodi na tajnovitu zabavu pod maskama. U predivnom ambijentu palače Gvozdanović ispred objektiva Šime Eškinje u ulozi glavnog lica stala je lijepa TV voditeljica Tatjana Jurić.
 
Kolekcija koju kampanja predstavlja zaogrnuta je velom retro štiha, prizivajući asocijacije na glamurozne i sofisticirane 40-te i 50-te godine prošlog stoljeća. Iako inspiracija kolekcije zadire u prošlost ona je ipak nova i moderna što posebno naglašava upadljiva neonska boja, kao i tehnološki napredni materijal poput laserski rezane kožne čipke.
 
Kolekcija odiše ženstvenim odjevnim komadima od pencil suknji do onih punog kruga, kombinezona, cocktail i večernjih haljina u nekoliko dužina. Kolekcijom dominiraju crna i bijela boja s infuzijom neonske žute, te zanimljivim cvijetnim uzorkom.
 
envy room
 
“S Tatjanom surađujemo jako dugo pa je tako ova suradnja zapravo sasvim očekivana. Ona uvijek prekrasno nosi eNVy room i zadovoljstvo nam je što je zaštitno lice naše nove kampanje,” rekli su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma o angažmanu Tatjane Jurić u kampanji za proljeće/ljeto 2015. godine.
 
O suradnji s eNVy roomom Tatjana Jurić kaže: “Kroz sad već godine i godine suradnje s Vjekom i Nikicom iz suradnje se rodilo prijateljstvo.Lijepo je odrastati i stasati s nekim u poslu, a kako su oni rasli u svom, tako su i meni pomagali rasti modno u mom poslu. Oni koji me znaju, znaju da sam modom posve neopterećena, no zato mi je bitno uz sebe imati nekog tko zna što bih i onda kada i sama nisam sigurna. Dečki iz eNVy rooma to sigurno znaju.
  
envy room 
O inspiraciji vizuala kampanje Šime Eškinja nam je rekao: “Svaki put je izazov dovesti sljedeću eNVy room kampanju na novi nivo. Oslanjajući se na ženstvenost modela u njihovom izričaju izazov je bio ujediniti tajnu zabavu pod maskama s nježnim modelima kolekcije, te spojiti prošlost kroz prizmu prostora i sadašnjost kroz moderan dizajn kolekcije.”
 
Šminku potpisuje Sanja Agić, dok je za frizuru odgovorna Draška Topić, te salon Ruža.
 
envy room
envy room 
envy room 
envy room
Foto: Šime Eškinja
Make up: Sanja Agić
Frizura: Draška Topić i salon Ruža
Lokacija: Palača Gvozdanović, Zagreb

Objavljeno: 21.04.2015. u 08:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p