HRVATSKA MODA

Talia Model se ujedinila s Colorsom

Zanimljiv zaokret na modnoj sceni

Zagrebačka modna agentica Tihana Harapin Zalepugin i njena zadarska kolegica Ana Gojanović odlučile su udružiti snage i na domaćem i svjetskom modnom tržištu zajedno predstavljati manekenke agencija Talia Model i Colors.

"Ideja o suradnji došla je spontano i vjerojatno već neko vrijeme čeka da je izgovorimo i realiziramo. Anu poznajem dugi niz godina i vrlo cijenim njezin rad, te mi je izuzetna čast da ćemo surađivati zajedno." rekla je modna agentica Tihana Harapin Zalepugin prilikom postizanja dogovora.

Djevojke dviju agencija od sada će imati bolju i jaču podršku, kao i proširene mogućnosti u modnom svijetu. Tihana Harpin Zalepugin više će se posvetiti radu na hrvatskom tržištu, dok će Ana Gojanović svoj rad usmjeriti prema svjetskim modnim metropolama.

Agencija Colors iz Zadra bile je prva i matična agencija mnogim svjetski priznatim modelima poput Korine Longin, Helene Šopar, Nevene Dujmović, Helene Han i drugih.

Talia Model iz Zagreba je pak agencija naših poznatih manekenki Jasmine Hdaghe, Barbare Tomašić, Nadje Božić, Zrinke Jličić, Morane Paj i brojnih drugih. Tihana Harapin Zalepugin također je u modnom svijetu poznata i po tome što je otkrila naše Missice koje su u svijetu postigle najviše rezultata poput Branke Bebić, Anice Martinović Kovač, Lejle Šehović, Martine Novosel i drugih.

A.B.

  

Objavljeno: 20.04.2010. u 18:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p