HRVATSKA MODA

Tarik Filipović pokazao poseban poklon kojim je iznenadio svoju Lejlu

Zaljubljeni kao i prvog dana

Nije tajna da su Tarik i Lejla Filipović zaljubljeni kao prvog dana, a to su nedavno potvrdili i na svojim društvenim mrežama kad su obilježili 16 godina braka. Ovaj par, koji s pravom nosi titulu našeg najzaljubljenijeg celebrity para, i sami kažu da ljubav ne slave na posebne dane i datume već svih 365 dana u godini.

Upravo je vođen tom idejom Tarik odlučio iznenaditi svoju suprugu i prije Valentinova kad se tradicionalno slavi Dan zaljubljenih. "No, što pokloniti", pita se Tarik, "kad jedino što želi je pokloniti joj ljubav". Ipak, Tarik je u videu koji je osvanuo na Instagramu omiljenog Lejlinog modnog branda – ELFS, odlučio doskočiti ovom izazovu.

Nije bilo lako, priznao je, i sam se pita hoće li joj se svidjeti, no ako je suditi po odabiru, Tarik svoju suprugu jako dobro poznaje, a nije mu strano ni modno usklađivanje dizajnerskih komada. Lejlin izraz lica otkrit će nam je li Tarikovo iznenađenje uspjelo, a tko želi biti najbolji suprug za Valentinovo, otkrio je duhoviti i romantični video koji možete pogledati ovdje.

Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 30.01.2024. u 14:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p