HRVATSKA MODA

Izabel Kovačić, Tatjana Jurić i druge naše poznate dame zasjale su na 80. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji

Među brojnim poznatim licima na festivalu prisustvovala su i poznata imena iz naše regije

Jedan od najstarijih filmskih festivala po 80. put do sada okupio je neke od najvećih glumačkih imena, a dugogodišnja suradnja Armani Beauty s Venecijanskim međunarodnim filmskim festivalom La Biennale di Venezia nastavila se i ove godine.

Među brojnim poznatim licima na festivalu, kao gošće brenda Armani beauty prisustvovala su i poznata imena iz naše regije; radijska i televizijska voditeljica i novinarka Tatjana Jurić, poslovna žena Izabel Kovačić, glumica Milena Radulović, novinarka i televizijska voditeljica Dragana Kosjerina, pjevačica Džejla Ramović te model Aleksandra Bogdanska. Nama je posebno za oko zapeo outfit Tatjane Jurić koja je nosila elegantnu haljinu s potpisom modnog dvojca Envy Room, a da bi cijelo izdanje bilo poput prave hollywoodske dive pobrinuo se elegantan make up look.

Pažnju je također ukrala i prekrasna Izabel Kovačić koja je zasjala u haljini proslavljenog francuskog dizajnera Ronalda Moureta. Minimalistički make up look i svega par komada nakita bili su dovoljni da svi pogledi budu upereni u nju.

Ivana Petković Čevra, Dragana Kosjerina, Milena Radulović, Izabel Kovačić, Aleksandra Bogdanska, Džejla Ramović, Tatjana Jurić

Druga večer festivala protekla je u premijeri filma „Ferrari“, redatelja Michaela Manna koji će u naša kina stići u prosincu. Na premijeri su mu se pridružili Adam Driver koji tumači Enza Ferraria i Patrick Dempsey kojemu je pripala uloga Piera Taruffia. Nakon premijere filma gosti su nastavili druženje u intimnoj atmosferi uz večeru u hotelu Belmond Cipriani.

Foto: PR
Objavljeno: 02.09.2023. u 15:30
Tagovi: ŽENSKA MODA, moda

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p