HRVATSKA MODA

Tihana Harapin Zalepugin je zaštitno lice LINK kolekcije

Poznati modni dvojac u novoj kampanji otkriva tajnu vječne mladosti

Ona je mlada i ne skriva godine. U njezinim očima krije se čitav svijet. Ona je život, tuga, nježnost i sreća. Ostavlja bez riječi: 'Alchemy' – kolekcija koja otkriva tajnu vječne mladosti.

Stvarna žena, osoba koja se ne pojavljuje u ulozi modela već predstavlja samu sebe sa svim bogatstvom svoga unutarnjeg svijeta – poruka je kampanje Ogi Antunac i Zorana Mrvoša, dizajnera iza imena brenda LINK.

'Tijekom nastajanja LINK-ove kolekcije za proljeće/ljeto 2015., koja će tijekom sljedeća dva mjeseca biti predstavljena u Düsseldorfu, Las Vegasu i New Yorku, počela se javljati ideja o vizualima koji bi pratili kolekciju i ženi koja je zaista i nosi', pričaju popularni modni dizajneri.

Tajnu vječne mladosti i odjeće koja odijeva dušu, otkrila je ikona hrvatskog stila, Tihana Harapin Zalepugin – modna 'insiderica' već dugi niz godina. Ona duboko promišlja i razumije modu, ali se s njom i poigrava. Njoj je odjeća samo nadogradnja vlastite osobnosti, unutrašnjeg imaginarnog svijeta, ali ne i imperativ upravo zbog njezina samopouzdanja i neupitne ljepote kojom zrači. Ona pripada generaciji žena za koje je stil stanje duha i odabira, ali ne i godina. Tihana, jedna od najpoznatijih osoba iz svijeta mode u Hrvatskoj, žena koja s puno ljubavi i profesionalizma vodi svoju modnu agenciju, a posao izjednačuje s načinom života šalje poruku: 'Tu sam gdje jesam i uživam u tome što radim', te dokazuje da godine nisu uvjet kanona ljepote.

'Ovaj je editorijal istodobno posveta ženi koja poštuje i živi modu, odgaja generacije i pronalazi modele nestvarne ljepote. Nevjerojatna je energija kojom zrači, osobnost koja je u jednom trenutku nježna i ranjiva, a u drugom nadmoćna, gotovo agresivna. Prepoznala se u toj odjeći i uživala je u svakom trenutku snimanja. Vjerujemo da su uz njezinu prisutnost i naše modne ideje dobile dublji smisao' – zaključili su Ogi i Zoran.

 
Crna i bijela boja koje dominiraju kolekcijom istodobno su skromne i arogantne – bezvremenske baš kao i žena koja ih nosi. Pogledajte najavnu kampanju i dopustite da vam spoju dvaju bezvremenskih ljepota pogodi unutrašnji duh i razdrma cijeli konvencionalni svijet.
 
 

photos & video: LINK promo

šminka : Sanja Agić

frizura: Katica Topčić za KM
Objavljeno: 11.07.2014. u 08:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p