HRVATSKA MODA

Tina Katanić otvorila Liscinu reviju

Predstavljena kolekcija proljeće/ljeto 2012.

Kuća Lisca, danas je predstavila novu kolekciju donjeg rublja i kupaćih kostima za sezonu proljeće/ljeto 2012.  Na reviji su prikazani selktirani modeli iz nekoliko linija: Lisca Fashion, Lisca Selection, Cheek by Lisca. Reviju je otvorila Tina Katanić koja je ujedno i zaštitno lice nove kolekcije. 

Lisca Fashion je izrazito ženstvena, vođena mišlju o udobnosti za svaki ukus i svaku mjeru. Senzualna romantika Lisce Selection bit će poslastica za zavodljive i smjele dame.Od sljedeće godine, u ponudi će se naći i majice i bluze koje koloristički nadopunjavaju kolekciju rublja.

Ženstveni modeli kupaćih kostima Lisca za ljeto 2012. obiluju grudnjacima, korektivnim modelima za blago oblikovanje linije i brojnim modnim dodacima. Moda je ovaj put prijateljska prema oblinama pa pored trendi trokutastih i bando grudnjaka među glavne ljetne modne hitove uvrštava tankini, koji se u nekoliko poteza pretvara u mini haljinu. 

Kolekciju kupaćih kostima Cheek by Lisca za ljeto 2012. obilježava nezaustavljiva energija strip superheroina. Badići u živim bojama i uvijek seksi trokutići, namijenjeni su energičnim djevojkama koje preferiraju aktivno ljetovanje.

 

 

photo: promo

Objavljeno: 23.08.2011. u 17:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p