HRVATSKA MODA

Tko ne bi želio biti chic kao Severova Martina?

Robert Sever pod pokroviteljstvom Samsunga predstavio novu kolekciju na BIPA FASHION.HR-u

Robert Sever

Drugu večer na modnoj pisti BIPA FASHION.HR-a, pod pokroviteljstvom Samsunga, svojom je novom kolekcijom naziva Martina začinio obožavani domaći brend Robert Sever koji je znatiželjnoj modnoj publici servirao čitavu paletu total lookova zaokruženih do posljednjeg detalja.

Prošle je sezone, u ožujku, Robert Sever proslavio 15 godina rada na domaćoj modnoj sceni. Već je tada najavio kretanje u nekoj drugoj putanji, okrenuvši se svakodnevnoj, chic i vrlo nosivoj modi, zadržavši pritom svoj prepoznatljiv dizajnerski rukopis. No, nakon sinoćnje samostalne revije, svi su barem na trenutak poželjeli biti ta famozna Severova Martina. Fantastično stylish od glave do pete, pomalo trendi no ipak drugačija i svoja, s dozom francuskog chica koji osvaja na prvu, no pritom nipošto nije pretenciozna i nametljiva.

Robert Sever

Robert Sever

U ovoj modnoj paleti, koja se sastoji od više od 60 odjevnih kombinacija, provlače se gotovo svi odjevni predmeti: fantastična meka pletiva savršena za hladne dane, vječne parke i super popularne bomber jakne, hlače u raznim bojama, suknje i haljine svakojakih formi kao i neodoljivo slatke bluze začinjene volanima i trendi predugim rukavima koji prekrivaju dlanove. Sever je kolekciju zaključio i s nekoliko večernjih lookova koji su kolekciji, kao točku na i, dali dašak sjaja i glamura.

Robert Sever

Robert Sever
S nevjerojatnom predanošću detaljima, Robert Sever niti ovoga puta nije propustio zaokružiti svoje odjevne kombinacije pa je svojoj Martini u kosu stavio novi model popularnih kruna ili krznene grijače za uši, u ruku stavio šarmantne male torbice, a kao novi must have tu su i bandana marame zavezane oko vrata, naušnice i vunene kape. U toplim nijansama jeseni, Sever je novu kolekciju iscrtao glazbenim stilovima poput grungea i rocka, te je u nju umiješao raskoš baroka koji je svemu dodao neizostavni dašak šarma i elegancije. Funkcionalno, nimalo pretenciozno i vrlo chic, dojam je koji je ostao nakon što su svi Severovi modeli prošetali pistom. I svi su barem na trenutak poželjeli biti Martina.

Robert Sever

Robert Sever

Robert Sever

Robert Sever

Robert Sever

Robert Sever

Robert Sever

 

Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS Video Production

Sve modele iz kolekcije pogledajte u galeriji:

Objavljeno: 12.10.2016. u 08:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p