HRVATSKA MODA

Tko ne bi želio ruksake Damira Urbana?

Urban, Borša i Udruga Kamensko dizajnirali Beck's ruksake
Beck's #urbanedition 
suradnji s Damirom Urbanom, kreativnim dvojcem koji stoji iza brenda Borša by Mala radnja dizajna te Udrugom Kamensko, Beck’s je na izložbi u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar u četvrtak 17. rujan predstavio posebnu seriju jedinstvenih Borša ruksaka proizvedenih u Hrvatskoj – Beck’s #UrbanEdition.

“Lako je slijediti trendove, no nije ih lako postavljati. Upravo smo zato pokušali stvoriti drugačije ruksake iza kojih stoji oznaka hrvatski dizajn i to uz pomoć poznatih hrvatskih kreativaca. Damir Urban, Borša i Udruga Kamensko zbilja su tim iz snova”, izjavila je Ana Krstulović, marketing managerica premium brendova Zagrebačke pivovare i dodala: “Nije bilo dvojbe koji dizajn torbe odabrati. Borša by Mala Radnja Dizajna u kratkom je roku postala pravi hit među mladima koji prate modu, ali ne slijede slijepo trendove. Jednako tako, unikatni modeli Borši sjajno funkcioniraju u svim prigodama.”
 
Beck's #urbaneditionMaja Ašperger (Udruge Otvoreno Kamensko), Đurđa Grozaj (predsjednica Udruge Otvoreno Kamensko), Damir Urban, Ana Krstulović (marketing managerica premium brendova Zagrebačke pivovare), Vjeko Mandić (Borša by Mala radnja dizajna), Lorna Batičić (marketing premium brendova Zagrebačke pivovare) i Mirjana Džajo (Udruge Otvoreno Kamensko)
 
Svaki Beck’s #UrbanEdition ruksak krasi ručno oslikana tkanina, a riječ je o puno fragmenata jedne slike koju je naslikao Damir Urban.

“Pokušao sam prenijeti energiju, emociju te pozitivnu i dobru vibraciju bojom i direktno radom rukama na platnu. Tako će osoba koja će nositi torbu, zapravo, dobiti i dio mene u najboljem smislu. Bez ikakvih medija između, samo boja i ja”, objasnio je Urban.

Beck's #urbanedition
Na svakom Beck’s #UrbanEdition ruksaku nalazi se i pričvršćena trakica koja se može skinuti i nositi kao statement narukvica, a koju su izradile članice Udruge Kamensko. Trakice dolaze u raznim bojama, a svaka boja nosi određeni stih. Svi stihovi zajedno tvore pjesmu Oklop i sidro koju je napisao Damir Urban ekskluzivno za ovaj projekt. Njezina posebnost je što se mijenja svaki put kada se stihovi različito poslože u cjelinu. Tako se iz osam kombinacija stihova može dobiti nebrojeno varijanti pjesme.

Beck's #urbanedition
Ana Miščević
 
Limitirani Beck's ruksaci dizajnirani su da bi izmamili osmijeh na lice budućih vlasnika, a priliku da to postanu dobit će svi zainteresirani u nagradnom natječaju na Facebook stranici Beck's Hrvatska koji počinje 25. rujna.

Zato svi u borbu za Boršu! Saznajte više na urbanedition.becks.hr

Beck's #UrbanEdition
Kako je bilo na Beck's #UrbanEdition partyju, provjerite ovdje.

U galeriji provjerite tko je sve bio na Beck's #UrbanEdition eventu...
Objavljeno: 18.09.2015. u 09:25

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p