HRVATSKA MODA

Top 5 momenata: DOVE FASHION.HR CRUISE

Kako je bilo, tko se družio i zašto je bilo uspješno...

Prijatelji su tu kada ih trebaš. Skupina entuzijasta odlučila je napraviti koncept kakvog još nismo vidjeli na domaćoj modnoj sceni - koncept koji uključuje CRUISE kolekcije poznatih domaćih dizajnera (Sever, Ricov, Skoko, Dojčinović...).

Dizajneri, modni kritičari i organizatori tih su dana disali zajedno, naročito zbog osjećaja involviranosti u projekt, budući da se druženje nije odnosilo samo na (uvijek pomalo bezobrazno!) komentiranje revija uz pistu.

Zajednički odlasci na doručak, večeru, koktel zabave i, naposljetku, plažu stvorili su dojam zajedništva medijske modne scene kakva se rijetko događa u Hrvatskoj.

 

Ovo je kratki pregled svega onog lijepog što smo doživjeli u prekrasnom gradu Bolu na otoku Braču, povodom Dove Fashion.hr CRUISE događanja:

Robert Sever, Ana Begić i Saša Kopljar na jednome mjestu? Naravno. Grand Hotel Elaphusa, uz sve ostalo što nudi, ima i kuglanu! Odlična atmosfera i mnoštvo poznatih lica garancija su zabave kakvu nismo očekivali. Sever i Ana Begić su nam priuštili grčeve u stomaku od smijeha, pogotovo Robertova interpretacija "buraza".

Dok Ana Begić pokušava oboriti čunjeve, Robert Sever zdušno navija, a Neven Ciganović se čudi težini kugli. Gdje toga ima? Pobjednika se više ne sjećamo (F.HR tim izgubio je za jedan bod - uzmite u obzir da sam ja bacao zadnji!), ali altruistično gledajući, svi smo mi pobjednici. Zabava je zabava. 

Vjeko Franetović (eNVy Room) zna što je dobro. Šampanjac, tradicionalni pratitelj svih iole ozbiljnijih događanja, nije zaboravio teći na mnogim zabavama povodom predstavljanja CRUISE kolekcija.

Koncert povodom rođendana Marka Tolje, kada je Marko otpjevao neke od najljepših pjesama današnjice, bio je poligon za pool party na kojemu su se okupila mnogo lica s domaće i inozemne estradne scene (Trifunović, Blaće, Batinić...).

Najveći partijaneri svakako su Luka Nižetić i Marijana Batinić (uz F.HR tim, naravno!)koji su svojim jedinstvenim stilom dokazali zašto su potrebiti domaćoj sceni. Naša urednica Ana Pavić (na slici krajnje desno) također se opuštala od silnog posla usklađivanja novinara, ali i snimanja video priloga povodom CRUISE kolekcija.

Luka Nižetić svakako je nadglasao tihog i povučenog Tolju koji je, svojim glasovnim mogućnostima osvojio ekipu na zabavi. Hrvatski Frank Sinatra - rekli bi mnogi, nije mogao protiv vrckavog i vječno mladog Nižetića koji se zna zabavljati.

Jeste li vidjeli našu pistu na prekrasnoj plaži Zlatni rat iz zraka? Sada jeste. Inspirirana jednostavnošću krajolika u kojemu se nalazi te lišena svakog pretjerivanja - poslužila je kao idealno objašnjenje CRUISE kolekcije koja svojom ležernošću osvaja modne zaljubljenike diljem svijeta.

Živa glazba, koja je pratila kolekcije, odavala je dojam chill atmosfere kakvu obično nalazimo ljeti na morskim obalama.

Summa summarum - novi koncept i novo iskustvo. Fashion.hr tim odradio je svoj posao, a na Vama je, dragi naši, da prosudite o viđenom. Mi smo više nego zadovoljni. Do iduće godine, neka bude uspješno!

 

Marko Banjavčić

Objavljeno: 06.07.2010. u 09:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p