HRVATSKA MODA

Torbe koje su novi hit na domaćem tržištu

Ove modele torbi ćete obožavati!

Ekatrin Katrin 
Ekatrin Katrin je relativno mlad, ali već etablirani hrvatski modni brend najprepoznatljiviji po svojim ženskim torbicama od ekokože, koje su ručni rad te nude originalni dizajn po prihvatljivim cijenama.

Nakon što su dame u Hrvatskoj prepoznale kvalitetu i pristupačnost modnog brenda sa sjedištem u Varaždinu, vlasnici su se odlučili na otvaranje web-trgovine. Poklopilo se to i s lansiranjem najnovijeg modela Butterfly, koji je samo uvod u sezonu jesen/zima koja je pred nama. Ekatrin Katrin torbice izrađene su od vrhunske ekokože otporne na vodu, sunčevu svjetlost i habanje. Dizajnirane su i kompletno napravljene u Hrvatskoj, u obiteljskom art fabriku – svojevrsnom spoju butika, radionice i showrooma.
 
Ekatrin Katrin 
 
''Ženske torbe radimo i po narudžbi u Varaždinu, a sada je, zahvaljujući webshopu, ta mogućnost lakše dostupna i ostalim Hrvaticama'', ističe Leda Bosnić, vlasnica modnog obrta Ekatrin Katrin.

Imitacije životinjskih uzoraka – pitona, krokodila, noja, iguane, uklopljene su u žive kombinacije boja torbi za svaku priliku. Pregledajte neke od njih u sljedećoj galeriji, a po svoju trknite na webshop.
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 05.09.2016. u 11:51
Tagovi: Torbe, ženske torbe

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p