HRVATSKA MODA

Torbice za kojima su poludjele poznate Hrvatice

Iz nove kolekcije dvojca eNVy room

eNVy room 
Nakon što je popularan dizajnerski dvojac eNVy room na pisti BIPA FASHION.HR-a predstavio svoju čarobnu novu kolekciju, trendsetericama iz publike za oko su zapele torbice s potpisom domaćeg brenda, a već su iduće večeri zagrebačkog modnog događanja spomenute torbice krasile i brojne stylinge poznatih Hrvatica.
 
Torbice s potpisom popularnog modnog dvojca zablistale su u čak sedam različitih modela, a neki se od njih mogu nositi na dva načina - damski kao ručna torbica ili kao praktični ruksak. Elegantne i pomalo drske u isto vrijeme, nove su eNVy room torbice pun pogodak, a sudeći po kombinacijama poznatih Hrvatica, prilagodiljive su i vrlo različitim stilskim izričajima.
 
"Baza svih torbi iz nove kolekcije je ista, a svih je sedam modela izrađeno od prave kože. Na njih su aplicirani materijali koji se pojavljuju u kolekciji dok je na jedan model aplicirano perje," izjavili su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović te dodali kako su torbice koje su raspametile poznate Hrvatice već tijekom same revije "dio ponude koju su željeli proširiti jer se radi o idealnom dodatku za nadopunu stylinga". Cijena popularnih torbica s eNVy room potpisom je 1.490 kuna
  eNVy room eNVy room eNVy room  eNVy room  
Kombinacije poznatih Hrvatica s eNVy room torbicama:
 
Judita FrankovićJudita Franković
 
Mia KovačićMia Kovačić 
 
Mija DropuljićMija Dropuljić
 
Nina BadrićNina Badrić
 
Tihana Harapin ZalepuginTihana Harapin Zalepugin 
  
T.L.
Foto: Mateja Vrčković, Saša Zinaja, Jure Perišić
Objavljeno: 02.11.2015. u 13:52

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p