HRVATSKA MODA

Trendy i pristupačno: S by SHERIFF&CHERRY!

Nova kolekcija sunčanih naočala s potpisom Maura Massarotta

Kreativci iz tima Sheriff&Cherry ponovno su dokazali kako znaju što ljudi žele, ali i trebaju - u danima kada su vrućina i zaštita od sunca postale glavne teme, ponudili su set naočala s poznatim potpisom Maura Massarotta, inspirirane ljetom i rock&rollom - nastale u domaćoj proizvodnji, a ujedno su i djelo kreativca koji je oživio legendarne Startasice!

Dizajner i ilustrator Mauro Massarotto je za studio Sheriff&Cherry kreirao S by SHERIFF&CHERRY kolekciju sunčanih naočala koje je proizveo domaći proizvođač naočala Ghetaldus. Massarotto je sve dodatno začinio svojim prepoznatljivim stilom, i učinio ih upravo onakvima kakve želimo da one budu - pomaknute i klasične, upadljive i bezobrazno zgodne, svakodnevne i posebne, i - ono najvažnije - vrlo nosive! Mauro je izjavio:

„Kada smo počeli opremali dućan u Rovinju, razmišljali smo čime bismo ga mogli popuniti. Od standardnih stvari koje nudimo (tenisice, T-shirt), shvatili smo da bi bilo dobro da krenemo u realizaciju naočala. Ovo je tek početak, budući da na jesen počinje nešto šira suradnja s Ghetaldusom, gdje ću voditi art direkciju cijelog tog projekta, radit će se vintage kolekcija od svih modela te će cijene biti nešto veće za razliku od sadašnjih koje su zaista pristupačne svakome. Sve su ručno rađene i lako bi mogle biti i duplo skuplje. No, target skupina su nam mladi individualci koje će ovakve cijene zaista razveseliti."

11 modela sunčanih naočala iz kolekcije S by SHERIFF&CHERRY dolaze u dva modela - G11S i G12S, u prepoznatljivim i kultnim Gethaldusovim okvirima iz 70ih godina. Svi modeli na sebi sadrže originalan Sheriff&Cherry štih, a svima su im zajednička prepoznatljiva krilca u drugoj boji te neizbježan 'sherifovski'' logo sidra utisnut na njima.

S by SHERIFF&CHERRY sunčane naočale izrađuju se ručno(!) u poznatoj, pola stoljeća staroj, hrvatskoj optičarskoj kući Ghetaldus. Cijela proizvodnja naočala je ručna.

Dostupan je u šest različitih živih boja, od tirkizne do royal plave, a između ostalog dolazi i u već prepoznatljivom tzv. Wild Cat (Divlja Mačka) printu studija Sheriff&Cherry. Najbitnije od svega kod sunčanih naočala su sunčane leće koje su kod S by SHERIFF&CHERRY naočala organske, dolaze u zelenoj, tamno sivoj boji, sa ili bez zrcalnog efekta, s kompletnom i najvišom UV zaštitom (UV400).

Zanimljiva je i njihova pristupačnost! Raspon cijena S by SHERIFF&CHERRY sunčanih naočala kreće se od 350 do 440 kuna, ovisno o modelu.

 

M.B.

 

Objavljeno: 09.06.2010. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p