HRVATSKA MODA

U Veniciji snimljena nova kampanja Vesne Spose

Kolekcija Gemma dobila i svoju kampanju
Vesna Sposa
 
U novoj kolekciji Gemma poznate hrvatske dizajnerice Vesne Pretković, koja djeluje pod brendom VesnaSposa, naglasak je stavljen na ženstvenost i senzualnost.

Kolekcija Gemma utjelovljenje je žene, blistave i jedinstvene. Kolekcija ima elemente svih modnih etapa kroz povijest. Sklad, elegancija i klasika proizlaze iz utjecaja modnih ikona, kao što su Coco Chanel i Katharine Hepburn, a sjaj i glamur dočaran je i kroz ambijent jednog od najljepših gradova na svijetu - čarobne Venecije gdje je i snimljena nova kampanja s atraktivnim manekenkama Nikolinom Miletić i Ester Berišić čiji vam dio fotografija predstavljamo. Nakon što je prošlogodišnja kolekcija snimljena na ulicama Pariza i Budimpešte naša poznata dizajnerica ovaj put je izabrala Veneciju.

Vesna Sposa
 
''Ovom kolekcijom pomičem granice, mladenke pozivam da budu hrabre i odluče se za "novu" bijelu – rozu. Mnoge celebrity zvijezde za svoj vjenčani dan izabrale su upravo roze vjenčanice i oduševile su javnost.Think pink, think positive – to mi je bila glavna misao vodilja. Roza boja odgovara svim tipovima kože i mladenka ne treba brinuti o tome kako će joj stajati'', kaže Vesna Pretković.
 
Vesna Sposa 
Cijela kolekcija Gemma nosiva je u svim prilikama i odgovara svim stilovima jer se vrlo lako može kombinirati za svečani ili dnevni look. U kolekciji je bačen fokus na nude nijanse, losos crvenu i crnu boju, a mint boja dala je cijeloj kolekciju svježinu i proljetnu notu.
 
Vesna Sposa  Vesna Sposa
 
 
''Usudim se reći da je kolekcija luksuzna i inovativna. Novost su ručno rađeni ukrasi za kosu, pa će naše djevojke poput slavne Brigitte Bardot vjenčićem za kosu upotpuniti svoj styling, te tako biti unikatne i jedinstvene. Kolekcija ima i boho prizvuk koji se ponovno vraća na velika vrata. Udobnost, ležernost i pravilo da mi nosimo odjeću, a ne ona nas svakako je nešto što sam imala na umu kreirajući ovu kolekciju'', opisuje dizajnerica.

Vesna Sposa
 
Vesna Sposa
 
Ručno našiveni cvjetići, šareni print, čipka i perje na haljinama svakako će nas vratiti u divno razdoblje hollywoodskog glamura. Glamouroznosti cijele kolekcije daju kristalne perle koje su ručno ušivane i koje povezuju cijelu kolekciju u jednu cjelinu.
 
FOTO: Robin PRETKOVIĆ, Birčić weddings i ArtStudio 88
Objavljeno: 02.04.2015. u 15:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p