HRVATSKA MODA

Udobne i lagane majice za jesen koje se lako kombiniraju sa svim predmetima iz ormara

Ove jeseni nosimo minimalističke odjevne predmete prilagodljive svim stilovima

Bez lažne skromnosti, većina nas rado odabire brendirane proizvode a kada na cijelu priču nadodamo da se radi o domaćem brendu čiji znak već prepoznatljivo vlada ormarima žena upravo zbog svog prepoznatljivog minimalističkog ukusa i ručne izrade, logotip dobiva puno dublje značenje.

Nova mini drop kolekcija brenda Izabela Kečan je dostupna, a sastoji se od dva predmeta ukrašena logotipom brenda. “The Basics II” je kolekcija osmišljena kao nastavak na priču koja je započela 2021. kada je brend po prvi puta izbacio mini kolekciju majici koje su se rasprodale unutar mjesec dana. Iako dizajnerica ne ponavlja izradu dizajna, ovoga puta je ideju minimalističkih majici preoblikovala u jesensko/zimsku verziju. Rezultat je ležeran dizajn za svaki dan, s prepoznatljivim potpisom. Osim poticanja kupovine domaće proizvodnje, iza potpisa ovog brenda stoji i ono unikatno i jedinstveno u priči gradnje modnog brenda.“Toliko dugo me klijentice ispituju za majice s potpisom brenda, a još me duže nagovaraju da ponovim cjelokupnu kolekciju što ja nikada nisam htjela. Iako unutar mojih mini drop kolekcija modeli dolaze u više komada, čak i te komade ograničavam, jer je za mene poanta modnog dizajna upravo u toj limitiranosti. Inspiracija za novu kolekciju “The Basics II” je proizašla iz razgovora s jednom klijenticom prilikom probe u ateljeu, koja mi je zapravo objasnila zašto su svi poželjeli predmet s potpisom brenda. Ona je moj potpis vidjela kao znak domaćeg brenda čiji se rast i razvoj može vidjeti u svakom kroju, fotografiji ili kolekciji. Logotip na proizvodu ne bi trebao biti samo naljepnica koja služi pokazivanju, mislim da bi trebao pričati puno više, a upravo tu bi i dobivao na vrijednosti – objasnila mi je. Baš mi je bilo simpatično da žene oko mene vide ono što sam, možda s vremenom, i zaboravila. Naime, njeno poimanje mog potpisa je bilo upravo ono što sam ja mislila da nitko ne primjećuje! I kada kažem da su mi žene najveća inspiracija za kolekcije upravo na ovakve situacije mislim”

“S obzirom na to da je cijela priča vezana za brend, htjela sam majice fotografirati u prirodnom okruženju, upravo tamo gdje i nastaju. Moj radni prostor gdje izrađujem sve predmete koji nose potpis brenda, ima taj neki intimni pristup proizvodnji koji je postao rijetkost, stoga ne čudi da sam cijelu priču zaokružila fotografijama dizajna upravo tamo gdje je sve i počelo“Kolekcija se sastoji od dva modela majici u crnoj boji ukrašene logotipom brenda Izabela Kečan. Dizajnirane su kao minimalistički odjevni predmet, koji pruža ženama raznolike mogućnosti u kombinaciji za svakodnevne prilike, bile one formalne ili neformalne. Također, savršeno se ukapaju u koncept capsule garderobe. Udobne, lagane i svestrane savršen su odjevni predmet koji ćete moći odijevati kroz različite sezone.

Kolekcija je dostupna za kupovinu na društvenim mrežama i web stranici, a moguće ih je isprobati i u ateljeu uz prethodnu najavu.

Foto: PR
Objavljeno: 13.09.2023. u 13:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p