HRVATSKA MODA

Udomljavanje je uvijek u trendu

Ilustracije Ivane Mrčele za pomoć napuštenim životinjama
Ivana Mrčela  
Ljetni su mjeseci kobno doba godine za brojne kućne ljubimce koji bivaju ostavljeni na ulici zbog godišnjih odmora svojih bezdušnih vlasnika. Povodom svog drugog rođendana, udruga za zaštitu napuštenih životinja „Sedma od Devet“ u suradnji s umjetnicom Ivanom Mrčelom izbacila je seriju ilustriranih pamučnih majica i platnenih torbi, a sav prihod od prodaje ide, naravno, našim čupavim prijateljima.
 
Uzevši u obzir simpatične navike i karakteristike naših dragih životinjica, Ivana Mrčela je osmislila vizuale koji u prvi plan stavljaju pse, mačke i štakore, štićenike udruge „Sedma od Devet“. Na majicama i platentnim torbama tako su se našli: radišni pas poljoprivrednik, neumorni leteći pas, iscrpljeni foteljaš, morski pas i „zrihtani“ modni mačak.
 
Ivana Mrčela
Ilustrirane majice u kojima su psi i mačke glavni junaci možete kupiti u pretprodaji, a ako ne stignete, udruga „Sedma od Devet“ 21.6. slavi drugi rođendan u klubu Močvara pa i tada stignete nabaviti svoj primjerak i time pomoći onima koji nas uvijek trebaju i bezuvjetno vole.
 
 „Za postavljanje izložbe Hrvatski morski pas povodom rođendana odlučili smo se jer nismo željeli imati proslavu bez poruke. Fotografije pasa koje su njihove obitelji vodile na ljetovanje šalju poruku da je ljetovanje s psom ne samo moguće nego i ugodno iskustvo za vlasnike i ljubimce,“ govore predstavnici Udruge povodom rođendana.
 
Ivana Mrčela
 
Ivana Mrčela
 
Ivana MrčelaIvana Mrčela
Ivana Mrčela 
Ivana Mrčela 
T. L.
Foto: PR
Objavljeno: 16.06.2015. u 11:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p