HRVATSKA MODA

Upečatljive T-shirt majice i torbe mlade hrvatske ilustratorice koje ćete poželjeti i za sebe!

Lara Žigić i Casper design predstavili su sjajnu suradnju
Dizajnerica i ilustratorica, Lara Žigić, ovih je dana predstavila svoju prvu mini kolekciju koju krase njene prepoznatljive ilustracije. Sjajne radove ove mlade ilustratorice imat ćete priliku vidjeti u ovosezonskom izdanju FHR DNA platforme, a u međuvremenu upotpunite svoju garderobu s kojim upečatljivim T-shirtom ili tote torbom.

Nakon završenog dizajna na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, Lara se posvetila ilustracijama te digitalnim i grafičkim dizajnom. U slobodno vrijeme podučava jogu te kroz praksu i filozofiju joge osvještava zdrav odnos prema tijelu, prirodi i ekologiji, dok joj slično omogućuje i rad s Caspar designom iz Varaždina.

Suradnja s Caspar designom je njen novi pothvat s kojim je u realizaciju krenula ovog proljeća. Kolekcija je u potpunosti izrađena u Hrvatskoj, napravljena je od organskih materijala i koristi prirodne boje. Predstavljene torbe i majice izrađene su od 100% organskom pamuku, a ideja iza samog brenda bila je inspirirati ljude te im omogućiti da sebi i svojim bližnjima poklone kreativni odjevni predmet.

Prva mini kolekcija sastoji se od četiri inspirativne poruke: rest, hang on, fit feminist i breathe. Rest šalje poruku da je odmor jednako bitan kao i naporan rad. Hang on nam pomaže da se naučimo nositi s teškim životnim situacijama. Breathe upućuje na život u trenutku. Naša prošlost ne treba određivati našu sadašnjost i zasigurno ne ograničavati našu budućnost. Praćenje matrice daha vraća nas natrag u sadašnjost i trenutak u kojem živimo. Fit feminist potiče na jednakost između muškarca i žena, ali i potiče na brigu o vlastitom tijelu, umu i duhu.Stoga ako želite inspirirati dragu osobu, poručiti joj da napravi pauzu, udane i uoči ljepotu u jednakosti muškarca i žene, ove majice i torbe su pun pogodak. Kolekcija je dostupna od danas narudžbom na webshopu, a sve novitete i detalje stvaranja kolekcija možete popratiti na Larinom Instagram profilu.
Foto: Inia Herenčić
Objavljeno: 27.04.2021. u 10:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p