HRVATSKA MODA

Ususret BIPA FASHION.HR-u dizajneri odabrali modele za svoje revije

Velik odaziv na casting za BIPA FASHION.HR
Casting BIPA FASHION.HR
D
va tjedna prije samog početka najiščekivanijeg modnog događaja u Hrvatskoj i regiji, već tradicionalno, u Kinu Europa, održao se casting za BIPA FASHION.HR. Odlična atmosfera ususret 24. sezoni vladala je na današnjem castingu na koji se prijavilo više od 200 manekenki i manekena, koji će imati priliku nositi revije najpoznatijih modnih dizajnera.

Etablirana dizajnerska imena među prijavljenim modelima izabrali su one koji će prošetati pistom i u najboljem mogućem svijetlu pokazati njihove nove kolekcije. U dosad najvećem broju prijavljenih modela našao se veliki broj poznatih imena iz svijeta manekenstva te mnoštvo novih lica kojima svijet mode tek otvara vrata.

Casting BIPA FASHION.HR
Casting BIPA FASHION.HR
Ove sezone, u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma, od 29. ožujka do 01. travnja posjetitelji najveće modne priče imat će priliku, na pisti kojom će prošetati odabrani modeli, upoznati nove kreacije 12 dizajnera: Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Arileo, LukA, KLISAB, Anthony Avangard, JAMOI i Yuniku.

Dizajneri BIPA FASHION.HR-a

Vinko Filipić s dizajnerima BIPA FASHION.HR-a

Foto: Zvonimir Ferina

U galeriji pogledajte tko je sve bio na castingu BIPA FASHION.HR-A...
Objavljeno: 11.03.2017. u 16:10

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p