HRVATSKA MODA

Uvijek fantastičan Marina Design

Kolekcija renomirane dizajnerice na BIPA FASHION.HR-u

Marina Design 
Da Marina Obradović baš nikada ne razočarava, dokazala je još jednom predstavivši svoju novu kolekciju zagrebačkoj publici na pisti BIPA FASHION.HR-a završne večeri modnog događanja.

Kada je na repertoaru kolekcija s potpisom Marine Design, već standardno znamo da će nas dizajnerica osvojiti kako kreativnom vizijom pa tako i kvalitetom izrade komada koji mogu parirati svjetskim dizajnerskim imenima. Ove je sezone modna vizija Marine Obradović bila ovijena atmosferom hladnog sjevera, a glavnu su riječ vodila topla pletiva koja su djelovala toliko mekano da biste se u njih željeli ogrnuti i iz istih ne izlaziti čitave zime.
 
Marina Design
 
Marina Design 
U bijeloj boji te nijansama smeđe i sive te ponešto crne boje, Marina je provukla sve odjevne elemente- haljine, hlače, pulovere, ponča i predivne kapute idealne za hladne zimske mjesece koji nas uskoro očekuju. Pritom je dizajnerica pazila na svaki detalj svoje modne priče ukrasivši komade kožnim remenjem s resicama, krznom te interesantnim ovratnicima, a točka na i su definitivno bile cipele i predivne ženske torbice u koje će se mnoge žene zaljubiti na prvi pogled.
 
Marina Design
 
Marina Design 
Marina Design 

T.L.
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
 
Cijelu kolekciju Marine Obradović pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 01.11.2015. u 11:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p