HRVATSKA MODA

Uvijek izvrsna Marina Design otvorila ovosezonski BIPA FASHION.HR

Kolekcija poznate dizajnerice u tunelu Grič

Marina Design

Tunel Grič, najskrovitije mjesto u Zagrebu, uz koje mnogi vežu neke davne i lijepe uspomene, obojila su ružičasta svjetla i rasplamsala atmosferu za početak nove sezone BIPA FASHION.HR-a. Duga pista ispod zagrebačkih ulica potencirala je osjećaj ekskluzivnosti same lokacije i dodavala neki poseban pečat tajnovitosti kolekcijama Marine Design i Ane Marije Ricov kojima je pripala čast da otvore ovosezonsko izdanje modnog događanja.


Uvijek pomalo avangardna, prepoznatljiva i svoja, dizajnerica Marina Obradović, koja se krije iza brenda Marina Design, još je jednom dokazala zašto je iz sezone u sezonu miljenica modne kritike i publike. Nova se Marinina kolekcija u tunelu Grič sastojala pretežito od kratkih zimskih kaputa i toplih haljina koje su kao stvorene za preživljavanje temperaturnih minusa sa stilom. Dizajnerica se niti ovoga puta nije odrekla svoje prepoznatljive estetike, no komadi su nosiviji nego ikada dosad. 

Marina Design

Pretežito u omiljenim nijansama avangardnih dizajnera, sivoj, crnoj i bijeloj, svaki je komad odisao decentnom posebnošću koja se odražavala u detaljima poput tankih kožnatih trakica, dramatičnim ovratnicima, ponekoj asimetriji u kroju, nakoso postavljenom patentnom zatvaraču ili zanimljivim kombinacijama materijala. Premda dominiraju tamne boje, čitav dojam kolekcije izrazito je mekan i topao, baš onakav kakvom priželjkujemo svaku modnu zimu. Marininu su ovosezonsku kolekciju oplemenile fantastične torbe domaćeg brenda Ruke koje su izmamile oduševljenje modne publike. U igri asimetrije, kombinacijama boja i geometrijskih oblika, ručne su torbice pristajale kao salivene Marininom dizajnu i time definitivno stavile točku na i cjelokupnom dojmu.

Marina Design

Marina Design

Marina Design

Marina Design

Tina Lončar

Foto: Marina Škrobot/ Video: VTS Video Production

Sve komade iz kolekcije Marine Design pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 09.10.2016. u 08:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p