HRVATSKA MODA

Vedra i romantična modna priča dvojca ELFS

Samostalna revija popularnog dvojca na 4. večeri BIPA FASHION.HR-a
 
Četvrta večer na pisti BIPA FASHION.HR-a bila je rezervirana za samostalnu reviju popularnog dvojca ELFS, koji je pod pokroviteljstvom Perwolla i publikom prepunom svojih obožavatelja, prikazao još jednu veselu i razigranu kolekciju u svom prepoznatljivom stilu.

Popularni modni dvojac ELFS, iza kojeg stoje Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, ovoga je puta bio inspiriran djevojkom iz nekih prošlih modnih era, koja voli sanjariti, gledati crno-bijele klasike i slušati gramofonske ploče te izgledati dotjerano, ženstveno i damski. Kroz ELFS kolekciju se stoga provlači retro štih koji se osobito vidi u krojevima haljina te košuljama zvonolikih rukava kao i trapez hlačama, dok je paleta boja koja prevladava pastelna i nježna. Naravno, tu je i neizostavni floralni uzorak koji nadopunjava damske lookove, kao i bezvremenski romantična čipka, a kragne i mašne dodaju kolekciji duh slatkih pedesetih godina.
  
 
 
 
U nizu total lookova dvojac je modnoj publici predstavio jednu šarmantnu modnu viziju u kojoj će se pronaći svaka romantičarka. ELFSi, naime, nisu zaboravili ni svoje muške obožavatelje, no njihov je muškarac ove godine ipak malo odrastao pa nosi nepretenciozne no stylish lookove začinjene kravatama i leptir mašnama, odijela, košulje te neizostavne majice s printom koje razbijaju ozbiljan dojam. Ivan i Aleksandar nisu u svojoj kolekciji zaboravili niti na modne dodatke pa su prave ELFS djevojke mogle uživati i u pogledu na malene torbice koje su posebno privlačile pažnju. Vedro, chic i romantično, bila je to još jedna kolekcija u tonu prepoznatljive ELFS estetike, a uvjereni smo kako je i ova kolekcija izazvala zazubice brojnoj kliki ELFS obožavatelja koja će se od jučerašnje prezentacije na pisti BIPA FASHION.HR-a zasigurno još malo proširiti.
  
 
 
 
 
 
 
 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
 
Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 19.03.2016. u 08:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p