HRVATSKA MODA

Vedrana Mastela i Little Wonder predstavljaju kolekciju Visions

Nova suradnja hrvatskih dizajnerica Vedrane Mastela i Selme Štrkljević Mravak

 

Nakon uspješne suradnje iz 2013. godine, kada su dizajnerice Vedrana Mastela i Selma Štrkljević Mravak predstavile kolekciju Connection, ista inspiracija te zajedničko promišljanje o spoju odjeće i nakita, dovelo ih je do još jedne modne priče.

Vedrana je na ovogodišnjem Istarskom Festivalu Vjenčanja SPOSAnews u Puli sudjelovala s pomalo neobičnom vjenčanom haljinom za koju je Selma izradila statement naušnice i tako je krenula još jedna inspirativna suradnja, kolekcija Visions. Dizajnerice su se promišljajući o bojama, oblicima, materijalima inspirirale te kreativno potaknule jedna drugu. U radovima obiju dizajnerica jedna od čestih inspiracija je geometrija koja se javlja i u ovoj priči. Skulpturalne statement naušnice sjedinile su se s pročišćenim, minimalističkim modelima tunika, hlača i haljina geometriziranih krojeva te upisanih šavova na površini odjeće. Bijela boja, prozirne tkanine poput satena, organdija, pamuka i tila savršeno su se spojile s ručno rezanim mesingom koji je galvaniziran u srebrnu boju, gorskim kristalom, ružičastim kvarcom, srebrom.

U ovoj modnoj viziji vidljiva su dva prisutna ovosezonska trenda all white i statement naušnice koje se mogu nositi u paru ili, za one hrabrije, samo na jednom uhu. Za koju god verziju se odlučili birajući komade iz ove kolekcije, definitivno ćete postići jedan pravi ljetni cool outfit. Za sve upite oko modela dizajnerice možete kontaktirati preko službenih stranica Vedrane Mastele i Krug Storea. Vedrana Mastela haljine i Little Wonder nakit mogu biti i odličan izbor za sve nekonvecionalne mladenke koje za svoj poseban dan žele izgledati moderno i drugačije.

Kampanju je snimila Alma Štrkljević, a modnu viziju dviju dizajnerica utjelovila je Marija Kovač, za make-up je zaslužna Katja Filipović.

Foto: Alma Štrkljević
Objavljeno: 27.06.2017. u 11:01

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p