HRVATSKA MODA

Veliki uspjeh domaćeg modnog dizajna!

Investicija u ULTIJACK Valinee Vinger

Valinea Vinger na Modnom ormaru

ULTIJACK, višenamjenska jakna koja u sebi sadržava punjač za baterije, pripremu za slušalice, multifunkcionalne odjeljke te mnoštvo drugih inovativnih detalja, iza koje stoji modna dizajnerica Valinea Vinger nagrađena je investicijom od 20.000 eura od strane Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE).

Projekt je trenutno u fazi pripreme za crowfunding kampanju na Kickstarteru te je u izradi prototip C koji bi trebao predstavljati konačni model jakne. Inače, ULTIJACK je pobjednik nedavnog Balkan Venture Foruma te najznačajnijeg strukovnog modnog događaja „Modni ormar“. Projekt je startao u Start up zajednici Rijeke  prije nekoliko mjeseci s jednim članom tima s Tekstilno -tehnološkog fakulteta te se proširio na veći tim stručnjaka u marketingu,ekonomiji i developmentu s ciljem globalnog djelovanja.

Iako sam s projektom upoznat još od siječnja kad sam bio u žiriju na natjecanju u Rijeci, za investiciju sam se zainteresirao nakon nedavne konferencije Pacinno na Krfu kada sam vidio da je tim ULTIJACK zaista predan i ne odustaje od svog nauma. Isto tako, moram pohvaliti profesionalnost u komunikaciji gdje me je oduševila činjenica da sam za gotovo svaki mail ili upit dobio odgovor u gotovo sat vremena bez obzira u koje doba sam ga poslao. Ovako se privlači investicija! Čekaju nas mnogi izazovi, a veseli me interes velikih VC fondova koji su me kontaktirali vezano uz ovaj projekt,“ izjavio je Davorin Štetner, poslovni anđeo ULTIJACK-a.

„Izrazita je čast nalaziti se u situaciji kad netko prepoznaje i želi uložiti u vašu viziju, a pritom ta osoba samo izvana promatra vaš projekt. To nam nekako pokazuje da se trud, rad, volja  i disciplina stvarno isplate bez obzira  što radite u životu. Drago nam je da je to prepoznao Davorin Štetner jer mislim da se svojim pogledom na svijet idealno uklapa u viziju ULTIJACK jakne. Jako nas veseli suradnja s njim i mislim da je ovo bez razmišljanja jedna dobra formula za uspjeh," zaključila je Valinea Vinger, osnivačica startupa ULTIJACK.

Foto: PR

Objavljeno: 11.12.2015. u 13:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p