HRVATSKA MODA

Veliko iznenađenje za Ljupku Gojić Mikić

Prijateljice snimile mini kampanju za novu Jolie Petite kolekciju i iznenadile našu poznatu trendsetericu fotografijom!

 
Ima li ljepšeg poklona za najbolju prijateljicu od iznenađenja koje joj pripremate zajedno s njezinom majkom? Mi smatramo da nema pa nas je ideja koju je smislila majka Ljupke Gojić Mikić posebno razveselila i uljepšala nam ovu, ionako prekrasnu, sunčanu nedjelju! 

U dogovoru s najboljim prijateljicama Ljupke Gojić Mikić - Ivom Balaban, Marijom Bišćan, Eminom Šokotom, Barbarom Medić, Vlatkom Paurić, Damirom Milićević i Martinom Štritof, mama Željka došla je na fantastičnu ideju da snimi mini kampanju za njihov popularan brand Jolie Petite te na taj način proslave 5. rođendan branda. ‘Ljupka je zbog silnih obaveza morala ove godine ranije otputovati u Hirošimu pa nije imala dovoljno vremena da snimi kampanju za našu jesensku kolekciju. Malo sam razmišljala i smislila plan da angažiram njezinih sedam najboljih prijateljica, da ih dovedem na Zrinjevac i prepustim Goranu Čižmešiji! Prije tri dana smo proslavili 5. rođendan pa se ovo činilo kao savršen način da proslavimo obljetnicu branda.', ispričala nam je detalje Ljupkina majka Željka.

Nakon snimanja, Iva, Marija, Emina, Barbara, Vlatka, Damira i Martina dobile su zadatak da fotografiju objave na svojim Instagram profilima kako bi Ljupka među prvima vidjela iznenađenje koje su joj pripremile, a rezultat je i više nego sjajan, slažete se?

Ana Bacinger

photos: Goran Čižmešija
Objavljeno: 28.09.2014. u 15:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p